Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
Zoeken

Bio2you

bio771

Bio2You wil het gebruik van organische cosmetica vergroten door gebruik te maken van de kracht van de natuur zonder dierenleed. Door cosmetica zonder schadelijke stoffen te gebruiken verbetert je huid. Deze wordt strakker en de rimpels worden minder. Het afweersysteem wordt verhoogd waardoor huidproblemen verminderen.

Bio2You komt oorspronkelijk uit Letland en is momenteel al vertegenwoordigd in 15 landen. Bio2You vult ook het kritische gat tussen cosmetica, consument en dure beroemde cosmeticamerken door het aanbieden van producten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Bio2you
- Wordt niet op dieren getest
- Bevat geen alcohol
- Bevat geen dierlijke ingrediënten (geschikt voor vegetariërs en veganisten)
- Bevat geen synthetische & kunstmatige geur- en kleurstoffen
- Bevat geen minerale oliën (paraffine)
- Bevat geen synthetische conserveringsmiddelen, zoals parabenen & siliconen
- Bevat geen SLS (Sodium lauryl/laureth/acetyl sulfate)

Bio2You is een natuurlijk, biologisch assortiment van huidverzorging- en gezondheidsverzorgingsproducten op basis van duindoornolie. De vitamines in de duindoorn hebben een hogere concentratie dan in elk ander stuk  groente of fruit. Een percentage van de opbrengst schenkt Bio2You Nederland jaarlijks aan organisaties zoals PETA. (People for the Ethical Treatment of Animals) Wij vinden het belangrijk dierenleed te helpen verminderen en richt zich op de vier gebieden waar de grootste aantallen dieren gedurende de langste tijd het meest intens lijden. Dit zijn de vee-industrie, de kledingbranche, de proefdierlaboratoria en de amusementssector.

De duindoornbes bevat:
- 3 keer meer vitamine A dan wortels
- 10 keer meer vitamine C dan sinaasappels
- 4 keer meer vitamine E dan zonnebloemzaden.
- 190 Bioactieve voedingsstoffen!
- 14 vitamines (A, B groep, C, D, K, P)
- 22 vetzuren, waaronder:
- 18 aminozuren
- omega 3
- provitamines
- omega 6
- 11 essentiële mineralen (zink, calcium, ijzer e.d.)
- omega 7
- 42 soorten lipiden
- omega 9
- fenolen
-36 soorten flavonoïden
- sterke antioxidanten
 

De duindoorn werd binnen de geneeskunde al eeuwenlang gebruikt in de Tibetaanse regio, maar hij werd pas de afgelopen 20 jaar door wetenschappers en artsen in de westerse wereld bestudeerd. En uiteindelijk werd een lang vergeten, natuurlijk geneesmiddel wetenschappelijk erkend als een supervrucht. De duindoorn bevat natuurlijke eigenschappen voor celregeneratie en het behoud van een jonge uitstraling


TOP