Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
Zoeken

Blog

Is dit een geurkaars of is het massage olie?

Je kan het een geurkaars noemen, je kan het massage olie noemen en veel mensen noemen het een massagekaars. Maar hoe je dit ook wilt noemen maakt niet uit. Het is gewoon lekker!

Veel mensen hebben eigenlijk geen idee wat ze moeten met een scrub. Hetzij een gezichtsscrub, hetzij een body scrub of enige andere scrub. We gaan het daarom in deze blog hebben over diverse soorten scrubs, het scrubben van je huid en het belang van scrubben en het effect ervan voor je huid.

Lastig die vreemde benamingen

Het is in het oerwoud van ingrediënten op labels knap lastig om te ontcijferen wat er nou eigenlijk allemaal in je verzorgingsproducten zit.

Er staat meestal alleen een zogenaamde INCI benaming op de verpakking vermeld.

puur natuurlijke gezichtsreiniging

Een puur natuurlijk gezichtsreiniger dat bestaat uit 100% natuurlijke materialen. Klinkt te mooi om waar te zijn. Biostijl heeft mij gevraagd de 100% natuurlijke Konjac spons te testen. Ik ben de uitdaging aan gegaan.

Zero waste handcrème voor de (zeer) droge huid

Overyvonne.nl heeft weer een review geschreven over een product van Biostijl. Deze keer over de handcrème voor de droge en zeer droge huid. Zoals je hier kunt lezen is deze crème vol enthousiasme goedgekeurd!

Review Bodyscrub door Yvonne van Overyvonne.nl

Overyvonne.nl heeft weer een review geschreven over een product van Biostijl. Deze keer over de handgemaakt bodyscrubs.

Yvonne:

Sinds biostijl mij gevraagd heeft producten te gebruiken en te recenseren, gebruik ik wekelijks hun handgemaakte body scrub. In deze review vertel ik je alles over scrubben én de handgemaakte body scrub van biostijl.

100% natuurlijk anti-aging gezichtsserum

We hebben Yvonne van  overyvonne.nl bereid gevonden om een aantal producten van Biostijl te testen en daarover een review te schrijven. Yvonne schrijft een inspiratieblog met humor over van alles en nog wat. Maar één ding staat als een paal boven water. Ze schrijft alleen over een product als het een product is waar zij 100% achter staat en tevreden over is.

Ze zit zich af te vragen of een natuurlijk anti-age gezichtsserum dat alleen maar uit 9 natuurlijke oliën bestaat, of dat echt je huidstructuur én je uitstraling kan verbeteren? Wij zeggen van wel, en zij ging onze uitdaging aan!

Verzorging en desinfectie

We hebben sinds vandaag een nieuw product in het assortiment namelijk een desinfecterende handgel die niet alleen desinfecteert, maar ook je huid tegelijkertijd verzorgt!

Wij zijn geen fan van alcohol in verzorgingsproducten, omdat dit je huid behoorlijk uitdroogt, maar in een desinfectant kan het natuurlijk niet anders. De verzorgende ingrediënten in deze handgel zijn echter zo goed dat ze je huid verzorgen en heerlijk zacht houden. Dat het ook nog eens lekker ruikt is bonus!

Wat is shea butter of Butyrospermum parkii butter

Shea butter is een ingrediënt wat je kunt eten, in zijn puurste vorm, maar het wordt ook erg veel gebruikt in verzorgingsproucten. In deze blog gaan we je wat meer informatie geven over hoe shea butter wordt gemaakt, waar het goed voor is.

We hebben Yvonne van  overyvonne.nl bereid gevonden om een aantal producten van Biostijl te testen en daarover een review te schrijven. Yvonne schrijft een inspiratieblog met humor over van alles en nog wat. Maar één ding staat als een paal boven water. Ze schrijft alleen over een product als het een product is waar zij 100% achter staat en tevreden over is.

Ze heeft de essentie van Biostijl ook aardig goed verwoord, hier onder een stuk uit de blog:

Biostijl.nl heeft mij gevraagd een aantal natuurlijke cosmetica producten van hen te gebruiken én mijn ervaring daarvan met jullie te delen.  Geen probleem, mits het producten zijn waar ik 100% achter sta en tevreden over ben.


TOP