• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het belang van een goede nachtrust

Een consistent slaappatroon is cruciaal om een goede nachtrust te verkrijgen en te behouden. Probeer elke avond rond hetzelfde tijdstip naar bed te gaan en op te staan. Hierdoor kan je lichaam een natuurlijk slaap-waakritme ontwikkelen, wat resulteert in een betere kwaliteit van rust.

Natuurlijke deodorant

Natuurlijke deodorant heeft tal van voordelen ten opzichte van de synthetische varianten, maar waarom is natuurlijke deodorant eigenlijk beter is dan een synthetische variant? In deze blog duik ik dieper in op wat natuurlijke deodorant precies inhoudt en waarom het een slimme keuze is voor zowel jezelf als de planeet.

Wereld Oceaandag

Wereld Oceaan Dag is een belangrijk moment om stil te staan bij de essentiële rol die onze oceanen spelen in het behoud van het leven op aarde.

Voor de allerliefste vader!

Vaderdag

Ben je op zoek naar natuurlijke verzorgingsproducten voor mannen, maar wil je niet te veel geld uitgeven of te lang zoeken? Kijk dan eens in onze webshop. Duurzaam, verzorgend en...geschikt voor mannen!

Biostijl vijf jaar

Ja, het is bijna zover. Biostijl bestaat binnenkort vijf jaar en dat wil ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! 

Ik heb iets bedacht waarvan ik vind dat het niet alleen leuk is, maar ook nog eens heel duurzaam. En dat past natuurlijk erg goed bij Biostijl. 

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
0519-295088 of 06-53715371
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

menu mobile

nieuw logo biostijl