Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
Zoeken

Blog

Nieuw, natuurlijk en Nederlands

Maryve natural skin care, een nieuwe, Nederlandse en natuurlijke huidverzorgingslijn. Huidverzorging met pure plantkracht voor de droge huid, de gevoelige huid, de geïrriteerde huid, kortom voor huidverbetering in het algemeen. Door de natuurlijke ingrediënten (echte top ingrediënten) die er in zitten merk je direct het verschil!

 
Het concept van geurkaars dat ook nog eens een gebruikt kan worden als massage olie is een beetje onbekend. 

We weten natuurlijke allemaal wel dat het belangrijk is om je huid goed te verzorgen. Maar vooral mensen met een droge huid en andere huidproblemen zijn vaak op zoek naar goede producten voor hun huid, zodat ze er minder last van hebben.

Is dit een geurkaars of is het massage olie?

Je kan het een geurkaars noemen, je kan het massage olie noemen en veel mensen noemen het een massagekaars. Maar hoe je dit ook wilt noemen maakt niet uit. Het is gewoon lekker!

Veel mensen hebben eigenlijk geen idee wat ze moeten met een scrub. Hetzij een gezichtsscrub, hetzij een body scrub of enige andere scrub. We gaan het daarom in deze blog hebben over diverse soorten scrubs, het scrubben van je huid en het belang van scrubben en het effect ervan voor je huid.

Review konjac spons door Yvonne van Overyvonne.nl

Overyvonne.nl heeft weer een review geschreven over een product van Biostijl. Deze keer over de handgemaakt konjac spons.

puur natuurlijke gezichtsreiniging

Een puur natuurlijk gezichtsreiniger dat bestaat uit 100% natuurlijke materialen. Klinkt te mooi om waar te zijn. Biostijl heeft mij gevraagd de 100% natuurlijke Konjac spons te testen. Ik ben de uitdaging aan gegaan.

Zero waste handcrème voor de (zeer) droge huid

Overyvonne.nl heeft weer een review geschreven over een product van Biostijl. Deze keer over de handcrème voor de droge en zeer droge huid. Zoals je hier kunt lezen is deze crème vol enthousiasme goedgekeurd!

Review Bodyscrub door Yvonne van Overyvonne.nl

Overyvonne.nl heeft weer een review geschreven over een product van Biostijl. Deze keer over de handgemaakt bodyscrubs.

Yvonne:

Sinds biostijl mij gevraagd heeft producten te gebruiken en te recenseren, gebruik ik wekelijks hun handgemaakte body scrub. In deze review vertel ik je alles over scrubben én de handgemaakte body scrub van biostijl.

100% natuurlijk anti-aging gezichtsserum

We hebben Yvonne van  overyvonne.nl bereid gevonden om een aantal producten van Biostijl te testen en daarover een review te schrijven. Yvonne schrijft een inspiratieblog met humor over van alles en nog wat. Maar één ding staat als een paal boven water. Ze schrijft alleen over een product als het een product is waar zij 100% achter staat en tevreden over is.

Ze zit zich af te vragen of een natuurlijk anti-age gezichtsserum dat alleen maar uit 9 natuurlijke oliën bestaat, of dat echt je huidstructuur én je uitstraling kan verbeteren? Wij zeggen van wel, en zij ging onze uitdaging aan!

Verzorging en desinfectie

We hebben sinds vandaag een nieuw product in het assortiment namelijk een desinfecterende handgel die niet alleen desinfecteert, maar ook je huid tegelijkertijd verzorgt!

Wij zijn geen fan van alcohol in verzorgingsproducten, omdat dit je huid behoorlijk uitdroogt, maar in een desinfectant kan het natuurlijk niet anders. De verzorgende ingrediënten in deze handgel zijn echter zo goed dat ze je huid verzorgen en heerlijk zacht houden. Dat het ook nog eens lekker ruikt is bonus!


TOP