• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Biostijl vijf jaar

Ja, het is bijna zover. Biostijl bestaat binnenkort vijf jaar en dat wil ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! 

Ik heb iets bedacht waarvan ik vind dat het niet alleen leuk is, maar ook nog eens heel duurzaam. En dat past natuurlijk erg goed bij Biostijl. 


Droge huid

We weten natuurlijke allemaal wel dat het belangrijk is om je huid goed te verzorgen. Maar vooral mensen met een droge huid en andere huidproblemen zijn vaak op zoek naar goede producten voor hun huid, zodat ze er minder last van hebben.


Geurkaars of massagekaars?

Je kan het een geurkaars noemen, je kan het massage olie noemen en veel mensen noemen het een massagekaars. Maar hoe je dit ook wilt noemen maakt niet uit. Het is gewoon lekker!


Scrubs en scrubben

We gaan het in deze blog hebben over diverse soorten scrubs, het scrubben van je huid en het belang van scrubben en het effect ervan voor je huid.


Zero waste handcrème

Zero waste handcrème voor de (zeer) droge huid

Overyvonne.nl heeft weer een review geschreven over een product van Biostijl. Deze keer over de handcrème voor de droge en zeer droge huid. Zoals je hier kunt lezen is deze crème vol enthousiasme goedgekeurd!


Pagina 1 van 3

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
085-2080824
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

nieuw logo biostijl