• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor de allerliefste vader!

Voor de allerliefste vader!

Vaderdag

Ben je op zoek naar natuurlijke verzorgingsproducten voor mannen, maar wil je niet te veel geld uitgeven of te lang zoeken? Kijk dan eens in onze webshop. Duurzaam, verzorgend en...geschikt voor mannen!

Vaderdagcadeaus: natuurlijke verzorging voor hem

Vier Vaderdag dit jaar met een geschenk dat zijn dagelijkse routine verrijkt en onze planeet koestert. Ontdek onze collectie natuurlijke verzorgingsproducten, speciaal ontwikkeld voor mannen. Van crèmes tot balsems en shampoos, onze selectie biedt no-nonsense-producten met etherische oliën en krachtige, natuurlijke ingrediënten.

 

Duurzame verwennerij: natuurlijke verzorging voor mannen

Onze verzorgingsproducten zijn niet alleen goed voor de huid van je man, maar ook voor onze kostbare aarde. Vrij van kunstmatige en synthetische stoffen, dragen ze bij aan een schonere en gezondere omgeving. Geef dit Vaderdagcadeau met een gerust hart, wetende dat je zowel hem als de planeet verwent.

 

Ethiek in verzorging: diervriendelijke en vegan producten

Bij Biostijl zijn we toegewijd aan ethische praktijken. Onze producten zijn absoluut niet getest op dieren en meestal ook vegan. Verras je man met een luxe, natuurlijke ervaring, zonder enige vorm van dierenleed. Vaderdag vieren met een geschenk dat de ethische waarden van zorgzaamheid en respect belichaamt.

 

Cadeaubonnen: laat hem zelf kiezen

Twijfel je welk product het beste bij jouw man past? Ontdek onze cadeaubonnen in verschillende bedragen. Hiermee geef je hem de vrijheid om zelf zijn favoriete natuurlijke verzorgingsproduct te kiezen. Een subtiel gebaar dat zijn eigen voorkeur en zorg voor zijn welzijn weerspiegelt.

 

Ontdek vaderdagverrassingen

Bij Biostijl vind je een scala aan natuurlijke verzorgingsproducten van diverse merken, allemaal gericht op mannen. Ontdek het perfecte Vaderdagcadeau dat niet alleen de huid verwent, maar ook onze geliefde aarde spaart. Bekijk onze prachtige producten voor mannen hier en vind het ideale geschenk voor deze speciale dag.

Vier deze Vaderdag met een geschenk dat meer dan alleen een oppervlakkige verwennerij biedt. Geef hem liefde, geef hem zorg, geef hem natuurlijke verzorging die zowel hem als onze planeet in gedachten heeft.

 
 

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
0519-295088 of 06-53715371
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

menu mobile

nieuw logo biostijl