• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Review Petit en Jolie

We hebben blogster Karen van Peteghem van 'Cookies and the monster' bereid gevonden om diverse producten van Biostijl te testen.

We hebben blogster Karen van Peteghem van 'Cookies and the monster' bereid gevonden om diverse producten van Biostijl te testen en daarover op haar site diverse recensies te schrijven. Lees haar eerste recensie hieronder.

 

foto producten

Biostijl is een webshop waar je enkel en alleen maar het beste voor je huid én onze natuur vindt. Ze bieden je producten aan die geen chemische toevoegingen bevatten en die niet op dieren zijn getest. Hier maakt mijn hart een sprongetje van ❤

De komende weken laat ik jullie kennismaken met een aantal fantastische producten. Vandaag vertel ik jullie meer over de producten van ; petit & jolie.

Biostijl en hun missie

Hun missie is om mooie, biologische en natuurlijke producten onder de aandacht te brengen. We zijn er ons niet van bewust maar ingrediënten die chemisch zijn, zijn gewoon niet goed voor ons. Het is niet alleen bewezen dat deze stoffen huidproblemen zoals eczema, allergieën en problemen aan de luchtwegen veroorzaken maar ook verandering teweeg kunnen brengen aan ons hormoonstelsel!

Waarom dan nog zo’n producten gebruiken als er biologische producten zijn die lief zijn voor onze huid en de natuur? Wat ik helemaal al gek vindt is dat het nog steeds voorkomt dat sommige merken hun testen laten uitvoeren op dieren! Vreselijk vind ik dat. Gelukkig kan je erop vertrouwen dat Biostijl die merken niet verkoopt!

Petit & Jolie

De producten van petit & jolie zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en wanneer mogelijk zijn deze ook nog eens van biologische landbouw afkomstig. Er zitten geen parabenen, paraffine of PEG ingrediënten in. Joepie!

Alsof dit nog niet geweldig is maken ze daarnaast ook geen gebruik van synthetische geur- en kleurstoffen of synthetische bewaarmiddelen. Wat denken jullie hiervan?! ❤

De baby cadeauset

Dit is echt een heel mooi setje om cadeau te doen. Het bevat eigenlijk de belangrijkste dingen die de (aanstaande) mama nodig heeft om haar baby te verzorgen. Of je doet hem gewoon cadeau voor jezelf. Het zijn namelijk kleine formaatjes dus ideaal om bv mee te nemen op weekend of zelfs op reis. Het bevat :

  • Een baby billencrème : Een must-have na elke luierwissel! Beter voorkomen dan genezen zeg ik altijd. Daan is nu 18 maand en al 18 maand smeer ik elke dag zijn billetjes in waardoor hij nog nooit last heeft gehad van roodheid of uitslag. Deze crème heeft een unieke samenstelling die de huid kalmeert en uitslag voorkomt. En een goede tip; gebruik geen natte doekjes maar katoenen pads met een olieachtige lotion. Gegarandeerd zachte en mooie billetjes.
  • Een baby bodylotion : Oh wat hou ik van bodylotions. Zowel voor mij als Daan. Echter vind ik het steeds opletten geblazen want onze baby’s hun huidje is echt teer en gevoelig. Gebruik dus niet zomaar een bodylotion want dit kan wel eens uitslag of eczema veroorzaken! Daarentegen is deze bodylotion van petit & jolie echt een toppertje. Daan zijn huidje is hiermee zó zacht en vertoont geen reactie hierop. Dat kan ook niet anders want hij bezit alleen maar het beste voor onze baby’s huid. Hij heeft een lekkere zachte geur en smeert goed open. Deze hydraterende lotion bevat tevens abrikozenolie dat zorgt voor extra elasticiteit en langdurige zachtheid.
  • Een baby haar & body shampoo : Deze heeft zoals de bodylotion een lekkere zachte geur. Je hebt niet veel van de shampoo nodig en het glijdt zo over het lichaam van jou kindje. Ik vind het echt geweldig dat dit een 2 in 1 is. De huid droogt veel minder snel uit doordat hier geen krachtige ontvetter in wordt gebruikt omdat dit ook gewoonweg nog niet nodig is. Jonge kinderen hun haartjes worden namelijk nog niet vettig. Ook geschikt voor kinderen met een droge en gevoelige huid. Ik vind hem echt geweldig.

*De baby cadeauset kan je aankopen door hier te klikken *Prijs : 9,99€

Wij zijn helemaal fan van Biostijl en binnenkort kan je meer lezen over andere fantastische producten die je er kan vinden ❤

Volg je Biostijl al Facebook of Instagram?

Love,

Karen xoxo

 

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in en ontvang de laatste nieuwtjes, tips en acties.

Wil je weten wat je allemaal op je huid smeert? Schrijf je in voor de gratis minicursus "maak jij je huid blij?"

 

 


  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
0519-295088 of 06-53715371
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

menu mobile

nieuw logo biostijl