• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cosmetica en proefdieren

Het gebruik van proefdieren voor het testen van verzorgingsproducten is verboden in Europa, al sinds 2013. Dat betekent dat er per jaar 50.000 dieren worden gespaard van wrede, nutteloze proeven. Op 50.000 dieren worden geen eindproducten meer getest maar ook geen bestanddelen van die producten.

In China zijn dierproeven verplicht

In China zijn dierproeven op verzorgingsproducten juist verplicht. Dat betekent dat een product dat in Europa als dierproefvrij wordt verkocht alsnog op dieren zal worden getest, zodra het op de Chinese markt moet worden gebracht. Als een product dus zowel in Europa als in China in de winkels verkrijgbaar is, is het in Europa niet op dieren getest maar in China wel. Dit geldt voor producten van veel grote internationale merken. Daarnaast zitten er in verzorgingsproducten bestanddelen die ook in bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen voorkomen. Zijn de bestanddelen voor de verzorgingsproducten niet getest, voor die schoonmaakmiddelen is dat wel het geval.

Wil je echt alleen maar proefdiervrije verzorgingsproducten? Dan is het opletten geblazen.
 

Bij Biostijl vind je geen producten die getest zijn op proefdieren

Wij houden van dieren en zijn absoluut tegen dierproeven en andere wreedheden. Je kunt bij Biostijl altijd terecht voor producten waarvoor dieren geen wrede en onnodige testen hebben hoeven ondergaan.
 
 Schrijf je in voor onze gratis minicursus, zodat je weet wat je smeert!
 

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
085-2080824
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

nieuw logo biostijl