• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Corona perikelen

Corona perikelen

In deze tijden met het corona virus kom je er niet omheen! Vaker handen wassen, afstand houden, papieren zakdoekjes gebruiken en niemand aanraken! Ook bij Biostijl wassen we vaker onze handen. Vooral nu de handgel steeds op is. Maar daarbij vergeten we onze huid niet. Onze huid heeft juist nu wat meer onze aandacht nodig! 

Ben jij thuis in verband met Corona? Neem dan nu extra tijd voor jezelf én voor je lichaam.

Onze tips op een rijtje:
 

Eerst handen wassen, met een zachte zeep en dan smeren! Voelen je handen droog en trekkerig? Om het uitdrogende effect van zeep en antibacteriële gels te compenseren, gebruiken wij nu alleen nog onze dode zeezoutzeep of babyzeep en smeren we de handen na het wassen in met een voedende handcrème of fijne body butter. De crème en ook de body butter zitten boordevol natuurlijke fijne verzorgende bestanddelen om je huid herstellen.

 

handcrème

 

Hydrateer je gezicht

Heb jij met deze temperaturen ook zo’n vreselijke droge huid? Vind jij het ook zo moeilijk om je gezicht niet aan te raken? Zeker als je huid droog, gevoelig of geïrriteerd aanvoelt, is het een natuurlijke reflex die moeilijk af te leren valt. Let er maar eens op hoe vaak je ongemerkt je gezicht aanraakt. Dat gebeurt vaker dan je denkt. En juist dat is iets wat je niet zou moeten doen om het risico om besmet te raken met een virus onnodig te vergroten. Geef je huid de voeding die ze nodig heeft. Zo werk jij aan een gezonde huid en heb je vanzelf minder drang om even snel te krabben. Ons 100% natuurlijk anti-aging gezichtsserum helpt je huid te herstellen, te beschermen en de PH waarde te herstellen, zodat de huid van je gezicht weer snel zacht en soepel aanvoelt. Ons gezichtsserum kan onder je normale dagcrème en nachtcrème worden gebruikt. Ook kan je tussen door wel even een paar druppels smeren, als je huid heel erg droog aanvoelt. Ben jij niet zo van de huidverzorging? Nu heb je uitgebreid de tijd om het eens te proberen? Wanneer je je huid hebt schoongemaakt, bijvoorbeeld met onze fijne konjac spons, kan je het gezichtsserum aanbrengen en daarna eventueel je dagcrème of nachtcrème er over heen doen.

huidserum

 

Boost je weerstand

Niet alleen wat je op je huid smeert is belangrijk, ook wat je in je lichaam stopt is natuurlijk erg belangrijk voor de kwaliteit van je huid, maar zeer zeker ook voor je algemene gezondheid. Zet voldoende groente en fruit op het menu zodat je noodzakelijke bouwstoffen zoals zink en vitamine C binnenkrijgt. Vitamine C zorgt voor een goede werking van de witte bloedcellen en speelt zo een belangrijke rol bij je afweersysteem. Wat verder nog kan helpen bij het opvijzelen van je afweersysteem is etherische olie. Bijvoorbeeld etherische zilverspar olie. Zilverspar olie is zeer geschikt om ondersteuning te bieden bij de behandeling van aandoeningen aan de luchtwegen, hoesten, griep en koorts. Dus...voel je een griep aankomen en kan je weerstand wel een boost gebruiken? Probeer dan eens zilverspar etherische olie erbij te gebruiken.Het is 100% natuurlijk en ruikt ook nog eens erg lekker?

 

Rustig blijven

Angst en ongerustheid zijn normale gevoelens in deze vreemde situatie. We hebben dit ook nog nooit eerder zo meegemaakt. We hebben allemaal weleens last van angst en onzekerheid over de hele situatie, maar helaas helpen ze ons niet vooruit. Probeer het hoofd koel te houden. Verzorg jezelf, letterlijk én figuurlijk. Durf jezelf eens op de eerste plaats te zetten. Zoek de rust en gezelligheid bij je gezin thuis. Nu het publieke leven zo’n beetje stilvalt, is even vertragen misschien nog niet eens zo’n gek idee. Overigens kan etherische olie ook helpen je rust weer te vinden. Bijvoorbeeld lavendelolie kan je balans helpen terug te vinden, angst verminderen en slapeloosheid verbeteren.

Wat doe jij zoal om je huid gezond te houden?

 

Wil jij ook weten wat je allemaal op je huid smeert? Schrijf je in voor onze gratis minicursus dan weet je wat je smeert!

 

 

 


  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
0519-295088 of 06-53715371
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

menu mobile

nieuw logo biostijl