• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Review producten

Review producten

We hebben Yvonne van  overyvonne.nl bereid gevonden om een aantal producten van Biostijl te testen en daarover een review te schrijven. Op haar website heeft Yvonne een inspirerende blog over van alles en nog wat.

Yvonne (van overuvonne.nl) schrijft een inspiratieblog met humor over van alles en nog wat. Maar één ding staat als een paal boven water. Ze schrijft alleen over een product als het een product is waar zij 100% achter staat en tevreden over is.

Ze heeft de essentie van Biostijl ook aardig goed verwoord, hier onder een stuk uit de blog:

Biostijl.nl heeft mij gevraagd een aantal natuurlijke cosmetica producten van hen te gebruiken én mijn ervaring daarvan met jullie te delen.  Geen probleem, mits het producten zijn waar ik 100% achter sta en tevreden over ben.

Darom heb ik eerst uitgebreid op Biostijl.nl rondgekeken. De informatie op hun site sprak mij direct aan. Alle cosmetica producten van Biostijl zijn milieubewust en duurzaam. Ze bevatten geen onnodige chemische toevoegingen, recycling is voor hun erg belangrijk én zowel de producten als de verpakkingen bevatten geen microplastics.

Natuurlijke cosmetica voor iedereen

Wanneer je de site van biostijl bezoekt ontdek je hoeveel natuurlijke cosmetica er verkrijgbaar is. Voor jong en oud, mannen en vrouwen en voor alle huidtypen. Vanuit hun eigen, positieve ervaring met natuurlijke cosmetica, biedt Biostijl jou ook de mogelijkheid om natuurlijke verzorgingsproducten te gebruiken.

Missie van Biostijl

Biostijl producten
Product keuze

Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en producten, draagt biostijl bij aan het schoner doorgeven van onze aarde. Ze willen mensen bewust maken van de verzorgingsproducten die wij nu gebruiken én geven daarbij direct een natuurlijker alternatief.  Alle natuurlijke cosmetica producten die Biostijl op hun site aanbiedt, zijn vrij van parabenen, SLS en minerale oliën (oliën uit aardolie en petroleum). Wist jij dat deze oliën gebruikt worden voor cosmetica? Dat wil je toch niet op je huid smeren?

 

Yvonne heeft al vast wat voorbereiding gedaan, en je kunt hier het hele eerste stuk lezen.

 

Wil jij ook graag iets meer weten over natuurlijke verzorgingsproducten? Schrijf je hier in voor de gratis minicursus "maak jij je huid blij?" en kom er achter wat je allemaal op je huid smeert. 

 

 

 

 

 

 


  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
085-2080824
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

nieuw logo biostijl