Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
Zoeken
100% natuurlijk en vegan

Geurkaars fris katoen

Geniet van een moment voor jezelf. Deze geurkaars is heerlijk geurend voor in huis, maar ook erg fijn als lekkere warme massage olie voor vermoeide spieren. Voor jezelf, of misschien voor je partner.
€ 7,95
Beschrijving

Productinformatie

100% natuurlijke geurkaars en massage olie in één

Geniet van een momentje voor jezelf, een moment van innerlijke rust en misschien wel van een lekkere massage. Lekker relaxen met de zachte en subtiele geur van schone was die buiten is gedroogd in de zon.

Deze geurkaars is handgemaakt op basis van soja en koolzaad met 5% etherische oliën en een katoenen lont. De verpakking is gemaakt van gerecycled glas.. Je kan de olie die vrijkomt tijdens het branden van de kaars gebruiken als massage-olie.  Blaas dan de lont uit, laat de was even afkoelen en giet het daarna in je handen. Vervolgens kan je met de verwarmde olie lekker gaan masseren. Deze plantaardige kaars is handgemaakt van pure biologische sojawas, biologische koolzaadolie en etherische olie. De geur wordt door deze combinatie van ingrediënten langzaam vrijgelaten. Deze geurkaars geeft geen zwarte walm door de puur natuurlijke ingrediënten.

Veel geurkaarsen zijn gemaakt van paraffine, en bij verbranding van een paraffinekaars komen er stoffen vrij zoals benzeen en tolueen. In feite zijn dit dezelfde stoffen als de stoffen die vrijkomen uit de dampen van een dieselmotor. Deze stoffen kunnen astma verergeren of allergieën veroorzaken. Onze 100% natuurlijke geurkaarsen kan je rustig laten branden in huis. Ze zijn gemaakt van 100% plantaardige en biologische ingrediënten. Ze walmen niet, en ruiken heerlijk natuurlijk. Bovendien kan je de olie die vrijkomt ook nog eens gebruiken als massage olie. Hoe fijn is dat! Bij pijnlijke spieren eerst gezellig een kaarsje branden, en daarna met de verzorgende olie je spieren lekker masseren.

De geurkaars van Biostijl is een massagekaars die een fijne natuurlijke geur geeft tijdens het branden en de olie die eruit ontstaat is geschikt voor een massage van het hele lichaam. Een unieke manier om eens op een andere manier te masseren. De geur die vrij komt is zacht en subtiel en een een streling voor je neus. Wanneer de olie lekker opgewarmd is door het vlammetje kan je deze gebruiken voor een heerlijke verwenmassage. Voor jezelf, of voor je partner. Kies je favoriete geur en geniet van de essentiële oliën die je huid verzorgen. Deze massage kaars is heerlijk om te gebruiken na een stressvolle dag. Deze geurkaars is niet alleen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, maar zit het ook nog eens in een 100% gerecycled glaasje. De geurkaars heeft een brandduur van ongeveer 20 uur.

Deze kaarsen worden met de hand gemaakt. Het kan zijn dat daardoor de kleur of inhoud af en toe iets afwijkt.

 

Bestanddelen van deze 100% natuurlijke geurkaars:

- biologische soja-olie: deze soja-olie (Glycine Max) wordt verkregen uit de sojabonen die worden geteeld in Groot-Brittannië en zijn GMO vrij. De olie is zeer geschikt voor het maken van kaarsen en een milieuvriendelijk alternatief voor paraffine.
- biologische koolzaadolie: wordt gewonnen uit de zaden van koolzaad (Brassica Napus) en leent zich goed als basis voor kaarsen. Onze olie komt uit Europa (korter transport dus beter voor het milieu) en is GMO vrij.
- etherische oliën: een uit plantmateriaal gewonnen mengsel van vluchtige, aromatische moleculen die kenmerkend zijn voor de geur van de plant waaruit ze worden gewonnen.
 
 
 

Deze massagekaars frisse katoen:

 - is 100% natuurlijk
- kan je gebruiken als massage olie
- is met de hand gemaakt
- is vegan
- zit in een 100% gerecycled glas
- is dierproefvrij
- brandt 2 tot 3 keer zo lang als paraffine kaarsen
- geeft geen zwarte walm
- bevat geen paraffine
 

 

Inhoud: 90 ml.

 

Gebruiksaanwijzing

Houd er wel rekening mee dat een massagekaars ongeveer 15 minuten moet branden voordat er genoeg olie is gesmolten om een volledige massage te geven (of te ontvangen). Maar een leuke bijkomstigheid is dan wel dat de ruimte zicht vult met de heerlijke geur van de massagekaars, wat gelijk zorgt voor een fijne sfeer. Blaas de lont uit en giet de was in je handen. Hierna kan je met de verwarmde olie lekker gaan masseren.

Er zit een katoenen lontje in deze kaars en die kan een beetje breed worden wanneer deze te lang wordt. Wanneer je de kaars weer opnieuw wilt aansteken is het daarom beter de lont te trimmen op ongeveer een halve centimeter boven de was.

LET OP: zet een kaars altijd op een vlakke ondergrond. Laat kaarsen nooit zonder toezicht branden. Gebruik de kaarsen op eigen risico. Houd kaarsen buiten bereik van kinderen en huisdieren.

 

Ingrediënten

Biologische soja-olie, biologische koolzaadolie, etherische oliën.
 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

TOP