Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
Zoeken

Geurstokjes feelwald

Bamboe geurstokjes met 100% natuurlijke geurolie van alpenden en cipres in een mooie glazen flacon.

€ 19,95
Beschrijving

Productinformatie

Mooie glazen flacon met 5 bamboe geurstokjes. Ruikt als een heerlijke frisse boswandeling. Met alpenden en cipres wat de lucht in huis reinigt en verfrist. Met het Demeter keurmerk weet je dat je huis heerlijk ruikt zonder dat je elke dag allerlei chemische geurtjes inademt. 100% puur natuurlijk. Gemiddeld kan je met een flesje ongeveer 2 maanden afhankelijk van het aantal stokjes dat je gebruikt.

100 % natuurlijke olie

Taoasis is de specialist op het gebied van etherische oliën en aromatherapie. Ze zijn bijvoorbeeld het eerste en enige bedrijf dat geurolie produceert met het strenge Demeter-keurmerk. Als je een geur in huis de hele dag inademt, dan heb je toch het liefst een geurtje dat 100% natuurlijk is?


Taoasis interieurparfum:
- de eerste interieurparfum met Demeter bio keurmerk
- geen chemische geurtjes in huis - alleen 100% puur natuurlijk
- met de heerlijk rustgevende geur van lavendel en sinaasappel
- met 5 bamboestokjes


Inhoud: 100 ml.

 

 

Gebruiksaanwijzing

De sterkte van de geur is afhankelijk van het aantal bamboestokjes dat je gebruikt. 

 

Ingrediënten

100% natuurlijke oliën van alpenden en cipres.

 

 

Extra informatie

Ingrediënten van Bio Demeter kwaliteit worden van teelt tot verwerking streng gecontroleerd. Er wordt bij de teelt geen gebruik gemaakt van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmatige toevoegingen in de verwerking. Biologisch dynamische kwaliteit, dus ook het stimuleren van bodemvruchtbaarheid, het bevorderen van dierenwelzijn, het werken aan biodiversiteit en het behoud van voedselkwaliteit in de verwerking. Topkwaliteit bio ingrediënten!!

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

TOP