• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
hygiene spray zonder drijfgas en kunstmatige conservering

Biologisch afbreekbare hygiënische spray

Array
€ 9,95

Product Info

Hygiënisch schoonmaken wordt een eitje met deze biologisch afbreekbare desinfecterende spray. De hygiënespray bestrijdt bacteriën op natuurlijke wijze met etherische olie en bio-ethanol.
Fabrikant:

Productinformatie

Biologische desinfecterende spray om op natuurlijke wijze bacteriën te bestrijden

Ga bacteriën in huis te lijf met deze hygiënespray van Aries. Een natuurlijk desinfectiemiddel met salie en tijmolie voor de bestrijding van bacteriën op het toilet, in de badkamer, in de keuken, op deurknoppen, op de slaapplek van je huisdier en alle andere bacteriegevoelige oppervlakken die je normaliter vochtig reinigt. Deze desinfectant bevat geen drijfgas maar werkt met perslucht, is biologisch afbreekbaar en is getest in het laboratorium van het Institut für Umweltchemie Bremen.

 

Biologische spray tegen bacteriën

Elke kamer in elk huis heeft weleens met viezigheid en bacteriën te maken. Wat de oorzaak van de aanwezigheid van de bacteriën ook is, deze ecologische hygiënespray biedt uitkomst. Dit product, geproduceerd door Aries en getest in het Institut für Umweltchemie Bremen, kun je overal in huis gebruiken (behalve op acrylplaten). De spray ontsmet en heeft een lekker frisse geur, dankzij de salie en tijmolie die erin verwerkt zijn. Een paar spraytjes in de keuken, de badkamer of op het toilet en de bacteriën hebben het nakijken. Maar ook op plekken waar huisdieren slapen kun je deze spray uitstekend gebruiken.

 

Biologische desinfecterende spray ook voor in de stal

Deze ontsmettende biologische hygiënespray is niet alleen geschikt voor gebruik in de woning maar is ook goedgekeurd als ecologisch reinigingsmiddel voor stallen.

 

LET OP: deze spray is niet geschikt voor acrylglas en ontstekingsbronnen, aangezien de spray bio-ethanol bevat. Houd hem tevens uit de buurt van kinderen, doorboor de spuitbus niet en bewaar hem in een goed geventileerde ruimte, niet in fel zonlicht en bij hoge temperaturen.

 

Desinfecterende spray van Aries:

✔ geen drijfgas
✔ geen kunstmatige kleurstoffen
✔ geen kunstmatige conserveringsmiddelen
✔ desinfecterende spray voor gebruik in huis
✔ desinfecterende spray geschikt voor gebruik in de stal
✔ ideaal voor op vakantie bij toiletten en andere onhygiënische plekken
✔ met EcoControl-keurmerk.
✔ biologisch afbreekbaar

 

Inhoud 250 ml.

 

 

Gebruiksaanwijzing

Gelijkmatig sprayen. Buiten het bereik van kinderen houden. Bevat ethanol. Licht ontvlambaar. Bewaar het product in een goed geventileerde ruimte. Houder onder druk. Beschermen tegen zonlicht en temperaturen boven 50 °C. Niet doorboren of verbranden (ook niet na gebruik) Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Niet in de buurt houden van ontstekingsbronnen en niet roken wanneer je bezig bent met deze spray. 

 

Ingrediënten

Ethanol, salie en tijm
 
 
 
 

Beoordelingen

zaterdag 22 augustus 2020
Super: maakt goed schoon en ruikt echt lekker fris
paula

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
085-2080824
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

nieuw logo biostijl