Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
Zoeken

Arganolie+++

Een bijzondere mix van biologische arganolie, granaatappelpitolie, rozenbottelolie en cactusvijgolie. Zeer geschikt voor de (extreem) droge en ouder wordende huid.

€ 32,95
Beschrijving

Productinformatie

Een bijzondere blend van biologische arganolie, biologische granaatappelpitolie, biologische rozenbottenolie en biologische cactusvijgolie. Deze olie voedt, beschermt, kalmeert en hetstelt je huid. Bovendien wordt het vernieuwingsproces van je huid gestimuleerd. Het is zeer geschikt voor een (extreem) droge huid en een ouder wordende huid. Biologische arganolie is zeer rijk aan anti-oxydanten, vitamine E en essentiele vetzuren. Het ingrediënt beschermt de huid tegen vrije radicalen, gaat uitdroging van de huid tegen, vermindert littekens, werkt kalmerend op een geirriteerde huid en laat de huid bovenal heerlijk zacht aanvoelen. De geur kan je zeker als ‘apart’ omschrijven, maar Tasty skincare arganolie+++ heeft natuurlijk niet voor niets drie ‘plusjes’ gekregen. Naast arganolie zit er namelijk granaatappelpitolie in. Dit bevat als enige olie een hoog concentraat aan pucinezuur. Het is een zeer krachtige anti-oxidant en een ware celvernieuwer. Rozenbottelolie is zeer rijk aan essentiele vetzuren, anti-oxydanten, vitamine A en C en helpt hiermee de huid te herstellen en te hydrateren. Cactusvijgolie vermindert rimpeltjes en ondersteunt het regeneratieproces van de huid.Tasty Skin Care staat voor supergezonde voeding ... voor je huid.

De oliën van Tasty skincare zijn multi-inzetbaar. Je kunt ze gebruiken als serum, onder je dag- of nachtcreme. Maar ze zijn ook plaatselijk te gebruiken op (extreem) droge of geirriteerde plekjes. Ook zijn ze inzetbaar op de hoofdhuid, de lengtes en punten van je haar, op de nagelriemen en zelfs voor het hele lichaam.

 

Inhoud: 30 ml.

 

 

Gebruiksaanwijzing

De oliën van Tasty skincare zijn multi-inzetbaar. Breng ze puur aan op je huid, zowel in de ochtend als in de avond na het reinigen. Gebruik ze als serum, onder je dag- of nachtcreme. De oliën lenen zich ook uitstekend om te mengen met je normale gezichtsverzorging en ze zijn ook plaatselijk te gebruiken op (extreem) droge of geirriteerde plekjes. Ook zijn ze inzetbaar op de hoofdhuid, de lengtes en punten van je haar, op de nagelriemen en zelfs voor het hele lichaam.

Bewaaradvies: bewaren op een koele, donkere plek. Liever niet in de badkamer.

 

 

Ingrediënten

Biologische argan olie, granaatappelpit olie, rozenbottel olie en cactusvijg olie.

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

TOP