• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Duurzaam verpakt

Als bedrijf dat pakketjes verstuurt, ben ik me bewust van de impact die het gebruik van verpakkingsmaterialen heeft op het milieu. Ik realiseer me dat het produceren van deze materialen grondstoffen en energie kost, en dat ze vaak bij het afval belanden. Daarom streef ik ernaar om mijn verpakkingen en verzendingen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Om dit doel te bereiken, maak ik veelvuldig gebruik van verpakkingen en vulmaterialen die al eens gebruikt zijn. Net zoals ik plastic tassen en schoenendozen hergebruik, probeer ik ook verpakkingen te hergebruiken. Hoewel dit soms kan betekenen dat een pakket er misschien niet zo strak uitziet, vind ik het toch belangrijk om duurzaam om te gaan met mijn materialen. Zo draag ik mijn steentje bij aan het verminderen van afval en het behoud van onze grondstoffen.

Wanneer mijn gebruikte dozen en vulmaterialen op zijn schakel ik over op nieuwe materialen. Maar ook hierbij houd ik rekening met de milieuvriendelijkheid. Ik selecteer verpakkingen en vulmaterialen die zo duurzaam mogelijk zijn geproduceerd en zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

Ik vind het belangrijk om mijn klanten te betrekken bij mijn duurzame inspanningen. Daarom roep ik ook jou op om mee te doen. Door bijvoorbeeld je eigen verpakkingen te hergebruiken of te kiezen voor milieuvriendelijke verpakkingen, kun je bijdragen aan het verminderen van de afvalberg en het behoud van onze grondstoffen. Samen kunnen we zo werken aan een betere toekomst voor onze planeet.


  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
0519-295088 of 06-53715371
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

menu mobile

nieuw logo biostijl