• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Biologische geurcompositie die je blij maakt

Biologische geurcompositie feelfreude

Array
€ 7,95

Product Info

Deze biologische geurcompositie feel freude is verfrissend en opbeurend. Het bestaat uit 100% natuurlijke en biologische oliën van sinaasappel, citroen en grapefruit.
Fabrikant:

Productomschrijving

Deze biologische geurcompositie feelfreude is verfrissend en opbeurend

Deze  feelfreude geurcompositie bestaat uit 100% natuurlijke en biologische geurolie en maakt je bij :). Een geursteen zorgt voor automatische en gelijkmatige geurverspreiding in de ruimte, maar je kan de olie ook in een diffuser of geurbrander gebruiken. De feelfreude geurcompositie ruikt heerlijk naar sinaasappel, citroen en grapefruit. Feelfreude is een verfrissende en opbeurende  geurcompositie die je blij maakt. De feelfreude geurcompositie ruikt naar  en ruikt naar citrusvruchten en is volledig vrij van synthetische stoffen, je ruikt dus alleen 100% natuurzuivere oliën die voor 80% uit biologische landbouw komen.

 

Verdunnen met de amandelolie voor een heerlijke massage

Deze olie kan niet onverdund op de huid worden gebruikt, maar je kan er wel een fijne massage olie van maken. Wanneer je 8 tot 10 druppels toevoegt aan 50 ml. amandelolie, kan je deze geurolie ook gebruiken voor een heerlijke massage.

Taoasis is de specialist op het gebied van etherische olie en aromatherapie. Ze zijn bijvoorbeeld het eerste en enige bedrijf dat geurolie produceert met het strenge Demeter keurmerk. Een geurtje in huis adem je de hele dag in, dan heb je toch liever een geurtje dat 100% natuurlijk is?

 

Feelfreude Demeter gecertificeerde geurolie

 logo bio

  • 5ml Feelfreude geurcompositie
  • Met sinaasappel, citroen en grapefruit
  • Maakt je blij
  • 100% natuurlijke oliën
  • Voor gebruik in een diffuser, brander of op een geursteen
  • Nooit onverdund op de huid gebruiken!
  • Bijv. 8 tot 10 druppels op 50ml amandelolie voor een massage

 

 

 

Inhoud: 5 ml.

 

 

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 3-8 druppels olie per keer. De juiste sterkte van de geur is een kwestie van even testen. Het is maar wat je zelf prettig vindt. 

 

 

Ingrediënten

INCI

Alcohol, Parfum, Limonene, Citral, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Linalool

Etherische oliën zijn samengesteld uit een groot aantal afzonderlijke componenten. Stoffen zoals limoneen en linalool zijn allemaal natuurlijke bestanddelen van de etherische olie, ze worden niet toegevoegd. Maar ze behoren wel tot de 26 allergene geurstoffen die aangegeven moeten worden op de verpakking. Daarom moeten ze afzonderlijk worden vermeld (ivm allergieën). Parfum in de INCI is een samenstelling van verschillende soorten 100% natuurlijke etherische oliën.

De producten zijn geheel vrij van synthetische stoffen!

Bewaren op een koele, droge plaats (niet in het licht).
Let op: Gebruik etherische oliën niet onverdund. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet aanbrengen bij/in de ogen en slijmvliezen.

 

Extra informatie

In Duitsland is aromatherapie een veel meer ingeburgerde therapie dan in Nederland. Het wordt daar ook overal in apotheken verkocht. Sommige oliën worden zelfs als geneesmiddel verkocht. Geuren zijn namelijk een sterk middel en worden opgenomen door zowel je reukzin als je poriën. Geuren kunnen zelfs het zuurstofgehalte en de activiteit in de hersenen laten toenemen, wat een directe verbetering van vele functies in het lichaam tot gevolg kan hebben. Taoasis is de specialist op het gebied van etherische olie en aromatherapie. Ze hebben ook de eerste en enige interieurparfum ontwikkeld met Demeter keurmerk.

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
085-2080824
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

nieuw logo biostijl