Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
Zoeken

Zeep tegen eczeem, psoriasis, acné en andere huidproblemen

Natuurlijke zeep met haver, melk en honing die helpt bij eczeem, psoriasis, acné en andere huidproblemen.
€ 12,95
Beschrijving

Productinformatie

Natuurlijke zeep die helpt bij eczeem, psoriasis, acné en andere huidproblemen

Deze natuurlijke en medicinale zeep helpt bij atopische dermatitis (eczeem), psoriasis, acné en andere huidproblemen. De werkzame bestanddelen zijn melk, honing en haver. Atopische dermatitis wordt ook wel atopisch eczeem of constitutioneel eczeem genoemd. Er is nog niet heel veel bekend over de oorzaak van atopisch eczeem maar de symptomen zijn een rode schilferige huid met, soms pijnlijke, jeuk. Wanneer je deze klachten wilt bestrijden heb je zeep nodig met zuivere minderalen en kruiden. Deze natuurlijke zeep bevat onder andere mineralen uit een zeer zuiver kruidenmengsel en versnelt het genezingsproces omdat het de huid helpt bij de vorming van nieuw huidweefsel en wondgenezing. Deze zeep helpt om de huid zorgvuldig en zacht te reinigen, zonder de natuurlijke barrière van de huid aan te tasten. Zo worden bacteriën en schimmels tegengegaan. Deze zeep reguleert het vochtgehalte van de huid, remt ontstekingen en reinigt de huid zacht, maar zeer doeltreffend. Het zorgt voor een snel herstel van de buitenste beschermlaag van je huid en is dus niet alleen geschikt voor mensen met eczeem en psoriasis, maar ook uitstekend geschikt voor mensen die last hebben van acné en andere huidproblemen.
 
 
 
 

Natuurlijke en medicinale zeep van Moosmed:

*Is handgemaakt, dus de zepen zijn niet altijd gelijk aan de afbeelding
* Herstelt de lipide film van de huid en helpt bij wondgenezing
* Is puur natuur met o.a. ricinusolie, maanzaad olie, shea boter, amandelolie, bronwater
 
 
 

Zeep zonder synthetisch toevoegingen

Deze zeep bevat geen chemische toevoegingen maar is puur natuur met een heerlijke geur. De zeep is verpakt in een eco doosje. Dermatoligisch getest. Met o.a. shea boter, ricinusolie, amandelolie, maanzaad olie en puur bronwater.
 
 
 

Deze Moosmed zeep:

- bevat geen parabenen
- bevat geen sulfaten
- bevat geen minerale oliën (paraffine, vaseline, petrolatum)
- is verpakt in een eco doosje
- is dermatologisch getest.
 
 
 

 Gewicht: minimaal 100 g.

 

  

Gebruiksaanwijzing

Je huid inzepen en enkele minuten laten inwerken. Daarna afspoelen. Dit is niet een krachtig schuimende zeep. Deze de zeep schuimt slechts lichtjes.

Let op: gebruik liever geen reguliere shampoo, omdat deze ook weer op je lichaam terecht komt en de werking van de zeep negatief kan beïnvloeden of zelfs teniet doen. Er zijn ook natuurlijke haarzepen, zoals de henna zeep of brandnetel zeep, die je voor het haar kunt gebruiken.

 

 

 

Ingrediënten

Olea Europaea Fruit Oil,Brassica Campestris Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao Extract, Avena Sativa Bran, Coumarin

 
 
 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

TOP