Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
Zoeken

Bamboe kindertandenborstel paars

De Humble Brush bamboe tandenborstel voor kinderen in de kleur paars.
€ 3,99
Beschrijving

Productinformatie

De Humble Brush bamboe tandenborstel:
Heeft een normale levensduur: De Humble Brush heeft geen nadelen tegenover conventionele handtandenborstels. De ecologische bamboe gaat net zo lang mee als plastic tandenborstels uit de massaproductie.
Heeft zachte, BPA-vrije borstelharen: Alle producten van Humble Brush hebben zachte haren zonder BPA (bisphenol A). De borstels zijn gemaakt van nylon, een materiaal dat niet afbreekbaar, maar wel heel gemakkelijk composteerbaar is. Daar hebben ze voor moeten kiezen omdat er geen vervangend plantaardig materiaal is met een levensduur van drie maanden.
Heeft een biologisch handvat van bamboe: Het handvat is gemaakt van 100% afbreekbare bamboe die een natuurlijke anti-slip-eigenschap heeft. Humble Brush heeft een ergonomische handligging en is met zijn tijdoze en strakke ontwerp een perfect must-have accessoire voor in de badkamer.
Is zeer duurzaam: Wist u dat bamboe het snelst groeiend materiaal op aarde is? Het is van nature anti-bacterieel, waardoor er geen pesticiden en andere hulpmiddelen nodig zijn tijdens het kweken. Een uitstekend, maar ondergewaardeerd, materiaal
Heeft een composteerbare verpakking: De Humble Brush wordt geleverd in een volledig milieubewuste verpakking. De borstel wordt beschermd door een transparant, biologisch afbreekbaar beschermzakje wat volledig is gemaakt van plantaardig materiaal. Het doosje is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.


De opbrengst van de tandenborstel wordt gedoneerd aan mensen in nood.

Extra informatie

Bamboe is een grassoort die, ten opzichte van bomen, zeer snel groeit. Na het kappen van de bamboe groeit de plant terug in 90 dagen tot een boom van 30 meter hoog. Bovendien maakt de plant zelf een anti-bacteriële stof aan, waardoor er geen bestrijdingsmiddelen nodig zijn. Bij de oogst van bamboe blijven de wortels zitten. Dit zorgt ervoor dat het land tegen erosie wordt beschermd. Voor de rest kan vrijwel alles van de plant worden gebruikt, dus het levert weinig afval op. En alles wat van bamboe gemaakt wordt, is natuurlijk weer biologisch afbreekbaar. Een perfect alternatief voor het kappen van bomen uit oerbossen en regenwouden.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

TOP