Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
Zoeken
Haarlak met natuurlijke en biologische ingrediënten

Haarlak met oranjebloesem en walnoot

Haarlak met natuurlijke en biologische ingrediënten voor stevige fixatie zonder te plakken. Geschikt voor elk haartype.

€ 9,95
Beschrijving

Productinformatie

Haarlak met natuurlijke en biologische ingrediënten voor stevige fixatie én fijne verzoring

Eubiona biologische haarlak met oranjebloesem en walnoot zorgt voor stevige fixatie zonder te plakken. Deze haarlak imet natuurlijke en biologische ingrediënten is zeer geschikt voor elk haartype en bevat geen polyvinylpyrrolidone plastic (PVP), chemicaliën en kunstmatige geurstoffen. Zonder synthetische parfum en zonder drijfgas. Oranjebloesemwater reguleert de functie van de hoofdhuid en walnootextract geeft het haar een betere structuur en meer elasticiteit.

 

Eubiona haarspray zonder chemicaliën:

- heeft een voedende werking
- is geschikt voor elk haartype
- voor extra lange hold zonder te plakken
- is gemakkelijk weer uit te kammen
- zonder drijfgas
- zonder polyvinylpyrrolidone plastic (PVP)
- zonder chemicaliën en kunstmatige geurstoffen
- zonder synthetische parfum

 

De actieve ingrediënten in deze haarlak:

- de walnoot extract: geeft het haar een betere structuur en meer elasticiteit.
- oranjebloesem: reguleert de functie van de hoofdhuid
- jojoba-olie: vochtinbrengend en herstellend.
 

 

Inhoud: 200 ml.

Gebruiksaanwijzing

Schudden voor gebruik, houd de lak op een minimale afstand van tien centimeter van je haar en spuit per keer een dun laagje haarlak op je haar. Haarlak zorgt ervoor dat je haar op z’n plek blijft zitten, en je kunt het bovendien gebruiken om volume in je haar te creëren. Zeker wanneer je een opgestoken kapsel hebt dat goed moet blijven zitten, is haarlak onmisbaar. 
 
 

Ingrediënten

Bio alcohol*, oranjebloesem hydrolaat*, schellak, sorbitol, walnoot extract, jojoba olie*, sesamolie*, kaliumhydroxyde, mix van essentiële oliën, limoneen, linalool, citronellol
* Gecontroleerde biologische landbouw

 

Extra informatie

Je gezondheid en haarlak
Iedereen moet bij het gebruik van haarlak wel eens hoesten. Het gebruik van haarspray kan echter een veel ingrijpender effect op je gezondheid hebben dan een paar keer hoesten. Veel voorkomende chemische stoffen in haarlak zijn drijfgassen, alcohol, kankerverwekkend polyvinylpyrrolidone plastic, formaldehyde, en kunstmatige geurstoffen, die kunnen leiden tot een lage bloeddruk, ademhalingsmoeilijkheden en irritatie van de huid, ogen en longen. Hoewel de productie van haarlak is verbeterd en vandaag de dag geen giftige chemicaliën zoals vinylchloride en methyleenchloride meer bevat, kan het nog steeds leiden tot verschillende gezondheidsproblemen.

Haarlak en het milieu
Haarspray is veruit het meest gevaarlijke beautyproduct voor de ozon en het milieu. Er zitten namelijk vele VOC's (vluchtige organische stoffen) in, die schade toebrengen aan de ozonlaag. Deze verbindingen, zoals methaan, zijn beroemd bekend als CFK's, of chloor, fluor en koolstof, en zijn direct gerelateerd aan opwarming van de aarde.

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

TOP