• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cruelty Free International

cruelty7

Honderden merken van cosmetica, persoonlijke verzorging en schoonmaakproducten zijn gecertificeerd cruelty free met het Leaping Bunny logo. Het is de enige wereldwijd erkende garantie dat een merk voor het testen van zijn producten geen gebruik heeft gemaakt van dierproeven. Bedrijven moeten voldoen aan strenge criteria, met inbegrip van onafhankelijke audits, voordat ze het Leaping Bunny logo krijgen. Het lijkt erop dat er een 'diervriendelijk' statement op elke cosmetisch- en huishoudelijk product beschikbaar is, maar The Leaping Bunny is de enige internationaal erkende certificering voor cosmetica, persoonlijke verzorging en huishoudelijke producten die niet op dieren is getest. Er wordt regelmatig gecontroleerd of bedrijven voldoen aan hun strenge criteria.

Wist je dat het in 80% van de wereld het nog steeds mogelijk is dat dieren worden gebruikt in wrede tests voor cosmetica? En bijna alle landen maken het mogelijk om nog steeds dierproeven voor schoonmaakmiddelen te doen. Talloze konijnen, cavia's, hamsters, muizen en ratten lijden en sterven wereldwijd in routine dierproeven voor de ingrediënten die verder gaan in deodorant, lippenstift en afwasmiddel. Maar dit hoeft zo niet te zijn; dierproeven kunnen worden vervangen door sneller, goedkoper en betrouwbaarder methoden.

De fabrikanten moeten jaarlijks controleren ('monitoren') dat de ingrediënten niet op dieren getest worden. De manier waarop ze dat doen, moet door een onafhankelijke organisatie goedgekeurd worden.

Kijk voor mer informatie op www.crueltyfreeinternational.org

 

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
085-2080824
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

nieuw logo biostijl