• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eco Kid

ecokid

eco.kid is de zuiverste haarverzorging productlijn voor kinderen ... door het combineren van moeder natuur zachtste en biologisch gecertificeerde ingrediënten creëert het gezond haar en een gezonde hoofdhuid.
Het assortiment bestaat uit een 4 preventieve biologische haarproducten die niet alleen gezonder zijn voor kinderen, maar ook helpen het haar onaantrekkelijk te maken voor hoofdluizen... ze ruiken lekker voor ons, maar zijn niet leuk voor luizen. Tevens hebben we onze biologisch gecertificeerde Lice Bomb, samengesteld uit pure plantaardige extracten en de meest effectieve manier om op een veilige en natuurlijke manier luizen en hun eitjes uit het haar te verwijderen.
Onze producten voorkomen een droge hoofdhuid en berg, omdat onze producten met zorg zijn gemaakt en bestaan uit biologisch gecertificeerde zachte ingrediënten zoals natuurlijke Amazoneregenwoud boter en oliën vermengd met rijst, champignons, tarwe en op mosterd gebaseerde werkstoffen. Helpt het haar onaantrekkelijk te maken voor hoofdluis met behulp van Australische inheemse plantenextracten gecombineerd met oude plantaardige wijsheden van de hele wereld, vanuit de verre uithoeken van de Amazone jungle tot aan de regenwouden van Azië.
Bescherming tegen insecten
eco.kid hypo-allergene outdoor beschermingsproducten zijn ontwikkeld voor het stoere buitenleven en ze zijn afgestemd op de unieke natuurlijke eigenschappen van de huid. Zeer geschikt voor continu dagelijks gebruik, zelfs op de ultra-gevoelige huid. Vrij van kunstmatige geur en kleurstoffen en vrij van chemische conserveringsmiddelen. Dit zijn de enige beschermende outdoor producten die echt geschikt zijn voor de kinderhuid.
Onze producten voorkomen een droge huid, gevoeligheid en oogirritatie dankzij het gebruik van biologisch gecertificeerde, hypoallergene ingrediënten en zonder minerale oliën, kunstmatige geur en kleurstoffen en chemische conserveringsmiddelen.
Helpt kinderen om de dagelijkse blootstelling aan synthetische stoffen te verminderen.
Lichaam
Dé eco.kid lichaamsproducten zijn verzorgend, zacht en veilig, ideaal voor de droge, schilferende en gevoelige kinderhuid dankzij de biologisch gecertificeerde, natuurlijk geoogste Amazoneregenwoud boters en oliën vermengd met plantaardige verzachtende en hydraterende ingrediënten.
eco.kid hypoallergene lichaamsproducten bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen of kunstmatige geurstoffen. Dit zijn namelijk de twee voornaamste bronnen van huidirritatie bij kinderen. De lichaamsproducten van eco.kid zijn gemaakt met ingrediënten die huidgelijkende oliën en aminozuren bevatten en zijn daardoor perfect afgestemd op de unieke natuurlijke eigenschappen van de kinderhuid.
eco.kid lichaamsproducten helpen kinderen om de dagelijkse blootstelling aan synthetische stoffen te verminderen.
Het gehele assortiment is zeer geschikt voor continu dagelijks gebruik, zelfs op de ultra-gevoelige, droge en schilferige huid. Alle producten zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen, sulfaten én siliconen. De eco.kid lichaamsverzorging bestaat uit: TLC hypoallergene hair & body wash, gemaakt volgens het ‘geen tranen principe’ voor de zeer gevoelige huid, Call Me Bubbles hypoallergeen bubbelbad en Potion Lotion hypoallergene bodylotion.

Puur, natuurlijk en veilig.

Het eco.kid verhaal begint in 2002 in Australië. De oprichter van eco.kid besloot zijn eigen lijn te gaan ontwikkelen vanuit zijn bezorgdheid over het ontbreken van verantwoordelijke biologische producten voor kinderen. Bijna alle producten die toen (en overigens vandaag de dag nog steeds) door kinderen werden gebruikt, waren ontwikkeld voor de volwassen huid. De kinderhuid is wezenlijk anders dan de volwassen huid. Tot ruim vijf keer droger en ook vijf keer dunner. Producten voor volwassenen houden geen rekening met specifieke behoeften van de kinderhuid, zoals droge hoofdhuid, huidirritatie, berg en hoofdluis. Tijd voor speciale producten voor kinderen zonder synthetische toevoegingen die nadelige gevolgen voor de gezondheid van onze kinderen kunnen hebben.
Het resultaat: eco.kid! eco.kid is werkelijk een unieke productlijn: biologisch, ecologisch verantwoord, gifvrij én speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het is een gezondere keuze voor onze kinderen én onze planeet.
De wereldwijde zoektocht van bewuste ouders naar hoogwaardige en gezondere producten voor hun kinderen heeft ervoor gezorgd dat eco.kid een succesverhaal is geworden. De producten worden inmiddels op alle continenten en in ruim 30 landen verkocht.
WAAROM ECO.KID?
Waarom heet eco.kid eigenlijk eco.kid?
eco.kid wordt gemaakt in Australië. eco.kid zijn vrolijke en biologische kinderproducten uit Australië. We noemen ze eco.kid, want dat is wat ze zijn: ecologisch verantwoorde en  kindvriendelijke producten. Pure producten zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen,  geurstoffen óf agressieve ingrediënten. Biologisch, effectief en verzorgend.
eco.kid ... is gemaakt voor kinderen
Alle eco.kid producten zijn speciaal afgestemd op de kwetsbare kinderhuid en zijn biologisch, effectief én verzorgend. Alle grondstoffen in onze producten voldoen 100% aan de normen van Ecocert, de Europese standaard voor ecologische en biologische cosmetica en/of zijn biologisch gecertificeerd door de USDA NOP of de Australian Certified Organic (ACO) Standard.
eco.kid ... is de beste keuze voor onze kinderen en onze planeet.

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
085-2080824
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

nieuw logo biostijl