• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Messinian spa

mssian

Messinia; het land van de olijfboom, ligt in het uiterste zuidwesten van de Griekse Peloponnesos. Euripides, één van de beroemdste tragedieschrijvers uit de Griekse literatuur, noemde Messinia het land van het goede fruit, mede om haar schoonheid en vruchtbare aarde. Omlijst door de schittering van de zee is Messinia een van de rijkste gebieden voor biologische olijfolie.
De olijfboom – een heilige boom in Griekenland – wordt al sinds de twaalfde eeuw voor Christus gecultiveerd in Messinia. Archeologische opgravingen in Nestor, lieten zien dat producten op basis van olijf van onschatbare waarde waren in het verleden. Olijfolie, Homerus noemde het ‘het vloeibare goud’, is een bron voor gezondheid en kracht en de antioxiderende effecten. Niet alleen het Mediterrane dieet is gebaseerd op olijfolie, ook biedt biologische olijfolie belangrijke huidverbeterende eigenschappen.
Messinian Spa heeft uitsluitend natuurlijke verzorgingsproducten die verrijkt zijn met PDO-gecertificeerde extra vergine olijfolie en organische extra vergine olijfolie uit Kalamata; wereldwijd beroemd om de helende eigenschappen en sterk huidverbeterende kwaliteiten van de olie. Naast de olie zijn de producten geïnspireerd op de Griekse natuur, van het noorden van het vasteland tot aan Kreta. Daarom vind je in de producten Griekse streekproducten als vijg, granaatappel, druiven, sinaasappelen, honing, kamille, tarwe, duindoornolie, cactus en Kretense dittany. De olijfolie wordt gekocht bij de Agriculturele Coöperatie van Messinia, een samenwerkingsverband tussen boeren uit Messinia.

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
085-2080824
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

nieuw logo biostijl