Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
Zoeken

Taoasis

toisiases

Toen in 1981 het eerste boek werd gepubliceerd door oprichter van het bedrijf en auteur Axel Meyer, was TAOASIS niets meer dan een visie. In de daaropvolgende jaren groeide de kleine uitgeverij snel en werd een gevestigde naam op het gebied van boeken over gezonde en vegetarische voeding.
Uit een persoonlijke hobby en interesse in geuren ontstond het eerst echte boek over aromatherapy "De kleine encyclopedie over geurstoffen". Dit boek (11e oplage) is nu verkrijgbaar in grootformaat met veel beeldmateriaal.
Door de grote vraag naar de geuren die het boek beschreven stonden, ontstond het idee om deze ook daadwerkelijk te produceren. Dit gebeurde ook, maar uitsluitend voor apotheken.
De kleine uitgeverij is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf met meer dan 12000 klanten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In Duitsland zijn de merken Taoasis, Meditao en Taomed alleen in de apotheek verkrijgbaar en Baldini voor detailhandel.

De naam TAOASIS is een combinatie van het Chinese TAO en het Arabische Oase en betekent vrij vertaald "Leven in harmonie met de natuur". Feel The Spirit of Nature symboliseert de filosofie van TAOASIS.

Taoasis heeft als eerste een natuurlijk parfum met Demeter keurmerk wereldwijd ontwikkeld. De gehele parfumlijn is leverbaar in 7 heerlijke geuren (als zeer goed getest).


TOP