Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
Zoeken
100% natuurlijke biologische oliën zonder toevoegingen.
100% natuurlijke biologische oliën zonder toevoegingen.
taoasis-wintergeuren-set

Biologische geurset met 3 wintergeuren

100% natuurlijke en biologische geurset met 3 topgeuren voor in de winter.

€ 15,95
Beschrijving

Productinformatie

Biologische geurset in cadeauverpakking

Taoasis geurset met 3 wintergeuren van 100% natuurlijke biologische olie verpakt in een leuk cadeaublikje. Drie top wintergeuren met 10 ml. sinaasappelolie, 10 ml. haardvuurolie en 5 ml. wintervreugde olie.

100% natuurlijke biologische oliën zonder toevoegingen. Leuk als cadeautje om te geven en om te krijgen!

Taoasis is de specialist op het gebied van etherische oliën en aromatherapie. Ze zijn bijvoorbeeld het eerste en enige bedrijf dat geurolie produceert met het strenge Demeter-keurmerk. Als je een geur in huis de hele dag inademt, dan heb je toch het liefst een geurtje dat 100% natuurlijk is?Inhoud: 10 ml. + 10 ml. + 5 ml.

 

 

Gebruiksaanwijzing

De sterkte van de geur is afhankelijk van het aantal druppels wat je gebruikt. Het is even een kwestie van testen wat je lekker vindt.

 

Ingrediënten

100% natuurlijke oliën 

 

 

Extra informatie

Ingrediënten van Bio Demeter kwaliteit worden van teelt tot verwerking streng gecontroleerd. Er wordt bij de teelt geen gebruik gemaakt van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmatige toevoegingen in de verwerking. Biologisch dynamische kwaliteit, dus ook het stimuleren van bodemvruchtbaarheid, het bevorderen van dierenwelzijn, het werken aan biodiversiteit en het behoud van voedselkwaliteit in de verwerking. Topkwaliteit bio ingrediënten!!

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

TOP