Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
Zoeken

Geurbrander licht gijs

Mooie neutrale geurbrander met ruime afneembare waterschaal.
€ 15,95
Beschrijving

Productinformatie

Mooie neutrale geurbrander met ruime afneembare waterschaal. De juiste afmetingen zorgen ervoor dat de olie niet te heet wordt. Vul het waterschaaltje met water en voeg 5 tot 8 druppels olie naar keuze toe. Voor de winter is bijvoorbeeld de geur wintersprookje of ijsbloem heerlijk. In de zomer kun je een heerlijke frisse geur als dufte laune gebruiken.

 

De levertijd van dit product is ongeveer 5-7 werkdagen.

 

 

Gebruiksaanwijzing

Vul het reservoir met water en voeg 5 tot 8 druppels olie toe naar keuze.. De juiste sterkte van de geur is een kwestie van even testen, het is maar wat je zelf prettig vindt. 

 

 

Materiaal

Keramiek

 

 

Extra informatie

In Duitsland is aromatherapie een veel meer ingeburgerde therapie dan in Nederland. Het wordt daar ook overal in apotheken verkocht. Sommige oliën worden zelfs als geneesmiddel verkocht. Geuren zijn namelijk een sterk middel en worden opgenomen door zowel je reukzin als je poriën. Geuren kunnen zelfs het zuurstofgehalte en de activiteit in de hersenen laten toenemen, wat een directe verbetering van vele functies in het lichaam tot gevolg kan hebben. Taoasis is de specialist op het gebied van etherische olie en aromatherapie. Ze hebben ook het eerste en enige interieurparfum ontwikkeld met Demeter-keurmerk.

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

TOP