Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
Zoeken
Geursteen in paarse stenen houder

Geursteen in paarse houder

Taoasis geursteen met mooie stenen houder. Voor natuurlijke geurverspreiding.
€ 7,95
Beschrijving

Productinformatie

Natuurlijke geuren verspreiden op deze mooie geursteen met paarse stenen houder. Een natuurlijke manier om je huis lekker te laten ruiken, of om geurcomposities of etherische olie met een bepaalde functie op te druppelen. De geur wordt langzaam en gelijkmatig verdeeld in ruimte.Geursteen met mooie paarse stenen houder. De diameter is ongeveer 7 cm.

 

 

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 3-8 druppels olie per keer. De juiste sterkte van de geur is een kwestie van even testen. Het is maar wat je zelf prettig vindt. 

 

 

Magteriaal

Steen.

 

Extra informatie

In Duitsland is aromatherapie een veel meer ingeburgerde therapie dan in Nederland. Het wordt daar ook overal in apotheken verkocht. Sommige oliën worden zelfs als geneesmiddel verkocht. Geuren zijn namelijk een sterk middel en worden opgenomen door zowel je reukzin als je poriën. Geuren kunnen zelfs het zuurstofgehalte en de activiteit in de hersenen laten toenemen, wat een directe verbetering van vele functies in het lichaam tot gevolg kan hebben. Taoasis is de specialist op het gebied van etherische olie en aromatherapie. Ze hebben ook de eerste en enige interieurparfum ontwikkeld met Demeter keurmerk.

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

TOP