Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
Zoeken
100% natuurlijk met puur plantaardige oliën

Geurstokjes wilde vijg & druif

Geurstokjes met 100% plantaardige olie en de geur van wilde vijg & druif in een mooie glazen (gerecyclede) flacon. Lekker natuurlijk, dus beter voor jezelf en lekker duurzaam!
€ 14,95
Beschrijving

Productinformatie

Geurstokjes met 100% plantaardige olie

Deze rotan stokjes in 100% plantaardige en 5% hoge kwaliteit aromatische olie verspreiden een heerlijke frisse en subtiele geur. Na een paar uur zijn de stokjes volgezogen met de geurolie en dan beginnen ze een hun subtiele geur te verspreiden. wilde vijg & druif heeft een bloemige, zachte geur die kalmerend en ontspannend werkt. Onze verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled glas en papier.

Geniet, en verbeter je stemming met de heerlijk ruikende geurstokjes van Biostijl. De natuurlijke manier om je huis te parfumeren. Pure natuurlijke oliën geven je kamer een heerlijke geur van wilde vijg & druif. Met deze natuurlijke, lang geurende geurstokjes van Biostijl geniet je van wilde vijg & druif in al haar glorie. Wanneer je deze geurstokjes combineert met de geurkaars wilde vijg & druif geurkaars wilde vijg & druif heb je de perfecte geurbeleving!

De intensiteit van de geur hangt af van de grootte van de ruimte. Door de stokjes regelmatig om te draaien blijven ze een constante geur afgeven. Gemiddeld kan je met een flesje ongeveer 2 tot 3 maanden voordat de olie via de stokjes verdampt is; afhankelijk van de vochtigheidsgraad in de ruimte en het aantal stokjes kan dit langer of korter duren. Zet de geurstokjes neer op een plek die die je graag geparfumeerd wilt hebben. Denk aan de badkamer of de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of in de hal zal de geur van wilde vijg & druif zeker niet misstaan.

Onze producten bevatten natuurlijke, biologische ingrediënten met een zo min mogelijke belasting voor het milieu en duurzaam geproduceerd. Want als je een geur in huis de hele dag inademt, dan heb je toch het liefst een geurtje dat natuurlijk is niet dan?

 

 

 

Biostijl geurstokjes met pure natuurlijke ingrediënten:

- 100% puur plantaardige olie
- gerecycled glas 
- gerecyclede verpakking
- geen chemische geurtjes in huis
- met heerlijke subtiele natuurgeur 
- handgemaakt
- natuurlijke, plantaardige ingrediënten
- gaat lekker lang mee
- dierproefvrij
 
 


Inhoud: 50 ml.Inhoud: 50 ml.

 

 

Gebruiksaanwijzing

Verwijder de plastic stop. Draai de dop weer op de fles. Steek de rotan stokjes vervolgens in de met olie gevulde fles. Na een paar uur zijn de stokjes volgezogen en beginnen ze een lichte geur te verspreiden. De intensiteit van de geur hangt af van de grootte van de ruimte. Door de stokjes regelmatig om te draaien blijven ze een constante geur afgeven. Het duurt ongeveer 2 tot 3 maanden voordat de olie via de stokjes verdampt is; afhankelijk van de vochtigheidsgraad van de ruimte kan dit langer of korter duren.

 

Ingrediënten

100% plantaardige olie met 5% pure aromatische olie van wilde vijg en druif.

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

TOP