Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
Zoeken
100 % natuurlijk met subtiele natuurgeur

Geurstokjes witte jasmijn

Rotan geurstokjes met 100% plantaardige olie met de geur van witte jasmijn in een mooie glazen flacon.
€ 11,95
Beschrijving

Productinformatie

Geurstokjes met 100% plantaardige olie

Deze rotan stokjes in 100% plantaardige en 5% hoge kwaliteit aromatische olie van witte jasmijn verspreiden een heerlijke bloemige, licht zoete en subtiele geur. Na een paar uur zijn de stokjes volgezogen met de geurolie en dan beginnen ze een hun subtiele geur te verspreiden. De aromatische geur van de witte jasmijn is alom bekend en geliefd. De olie uit de witte, stervormige bloemen wordt in veel parfums en essentiële oliën gebruikt. Jasmijn heeft een kalmerende en ontspannende werking, en het bevordert de nachtrust.

De intensiteit van de geur hangt af van de grootte van de ruimte. Door de stokjes regelmatig om te draaien blijven ze een constante geur afgeven. Gemiddeld kan je met een flesje ongeveer 2 tot 3 maanden voordat de olie via de stokjes verdampt is; afhankelijk van de vochtigheidsgraad in de ruimte en het aantal stokjes kan dit langer of korter duren. 

Als je een geur in huis de hele dag inademt, dan heb je toch het liefst een geurtje dat 100% natuurlijk is niet dan?

 

Inhoud: 50 ml.


Biostijl geurolie:

- 100% puur plantaardige olie 
- geen chemische geurtjes in huis
- met de heerlijk rustgevende geur van witte jasmijn
- handgemaakt
- natuurlijke, plantaardige ingrediënten
- subtiele natuurgeuren
- dierproefvrijInhoud: 50 ml.

 

 

Gebruiksaanwijzing

Verwijder de plastic stop. Draai de dop weer op de fles. Steek de rotan stokjes vervolgens in de met olie gevulde fles. Na een paar uur zijn de stokjes volgezogen en beginnen ze een lichte geur te verspreiden. De intensiteit van de geur hangt af van de grootte van de ruimte. Door de stokjes regelmatig om te draaien blijven ze een constante geur afgeven. Het duurt ongeveer 2 tot 3 maanden voordat de olie via de stokjes verdampt is; afhankelijk van de vochtigheidsgraad van de ruimte kan dit langer of korter duren.

 

Ingrediënten

100% plantaardige olie met 5% pure aromatische olie van witte jasmijn.

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

TOP