Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
Zoeken
Geurverspreider kerstboom met 100% natuurlijke geurolie.

Geurverspreider kerstboom

Geurverspreider kerstboom van gepatenteerd hout, met 100% natuurlijke geurolie. Voor een behaaglijk gevoel tijdens de koude winterdagen.

€ 12,95
Beschrijving

Productinformatie

Geurverspreider kerstboom met 100% natuurlijke geurolie "wintersprookje"

Kerstboom van gepatenteerd hout, speciaal voor etherische olie. De heerlijke, natuurlijke geur van onder andere kruidnagel, kaneel en mandarijn verspreidt zich door het kerstboompje gelijkmatig in je woning. Je kan het boompje overal voor de sier neerzetten. Steek het bijgeleverde stokje onderin het kerstboompje, en zet dit op het bijgeleverde flesje met wintersprookje geurolie. Ook leuk als kerstcadeautje. 

Deze etherische olie mix wintersprookje is een 100% natuurlijke geurolie en is speciaal ontwikkeld voor de winter en dan in het bijzonder voor de kerstdagen. Het geeft je een heerlijk behaaglijk gevoel tijdens deze koude periode.

Taoasis is de specialist op het gebied van etherische olie en aromatherapie. Ze zijn bijvoorbeeld het eerste en enige bedrijf dat geurolie produceert met het strenge Demeter-keurmerk. Als je de hele dag een geurtje in huis inademt, dan heb je toch liever een geurtje dat 100% natuurlijk is?

 

Inhoud: 10 ml.

 

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 3-8 druppels olie per keer. De juiste sterkte van de geur is een kwestie van even testen, het is maar wat je zelf prettig vindt. Deze olie is niet geschikt voor in- en uitwendig gebruik. Alleen in combinatie met deze kerstboom, een geursteen, geurbrander of diffuser te gebruiken.

 

Ingrediënten

100% natuurlijke olie, bestaande uit een mix van sinaasappel, kaneel en mandarijn.

 

Extra informatie

In Duitsland is aromatherapie een veel meer ingeburgerde therapie dan in Nederland. Het wordt daar ook overal in apotheken verkocht. Sommige oliën worden zelfs als geneesmiddel verkocht. Geuren zijn namelijk een sterk middel en worden opgenomen door zowel je reukzin als je poriën. Geuren kunnen zelfs het zuurstofgehalte en de activiteit in de hersenen laten toenemen, wat een directe verbetering van vele functies in het lichaam tot gevolg kan hebben. Taoasis is de specialist op het gebied van etherische olie en aromatherapie. Ze hebben ook het eerste en enige interieurparfum ontwikkeld met Demeter-keurmerk.

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

TOP