Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
Zoeken

Comfortabele heren boxer blue moon cubes

Hier is St. Luke. De meest comfortabele herenboxer ooit. Hij is zachter dan zijde, beter dan bamboe en koeler dan katoen.

€ 23,00
×
Maat
Beschrijving

Productinformatie

Maak kennis met St. Luke in de kleur: green wave. De meest comfortabele herenboxer ooit, gemaakt van eucalyptushout. Dat klinkt misschien even gek, maar binnenkort wil je niet anders meer! Hij is zachter dan zijde, beter dan bamboe en koeler dan katoen. De stof is ademend, antibacterieel en vochtregulerend, zo blijf je lekker fris! St. Luke heeft medium pijpen, geen schurende labels en een heerlijk zachte broekband.

saint basics info 

- Deze stijlvolle eco basics zijn slim ontworpen waardoor ze lekkerder zitten en beter staan
- Er worden geen pesticiden of andere giftige stoffen gebruikt, en er wordt nergens chemisch afval achter gelaten
- Bij Saint basics geen sweatshops of kinderarbeid, ze respecteren mens en dier en betalen een eerlijke prijs
 
 
 

*De beschikbate maten zijn S t/m XL. Dit wil niet zeggen dat altijd alle maten op voorraad zijn. Het kan zijn dat een maat onverhoopt uitverkocht is en dat we moeten wachten totdat de groothandel ze weer kan leveren. Wanneer dit het geval is krijg je uiteraard een mailtje van ons met de te verwachten levertijd.

 

 

 

Materiaal

95% Tencel® lyocell, 5% elastan.

 

Maattabel en wasvoorschrift

maattabel st Luke

Binnen 14 dagen nadat je dit product hebt ontvangen kan het retour gestuurd, wanneer je de bestelling niet wilt houden. Vanwege de hygiëne kunnen we alleen ongedragen/ongewassen producten retour accepteren. Wanneer je wilt passen, doe dit dan over je eigen ondergoed heen. Als je een hele bestelling terugstuurt, storten we het hele aankoopbedrag inclusief de betaalde verzendkosten binnen 30 dagen terug. Anders storten we terug wat je hebt betaald voor de items die je niet wilt houden. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.  

 

 

Extra informatie

Nieuwe botanische vezel
Het comfortgeheim van onze collectie is TENCEL® lyocell, een vrij nieuwe botanische vezel, gemaakt van eucalyptushout uit FSC-beheerde bossen in Zuid-Afrika. De vezel heeft microscopische kanaaltjes die het vocht van je lichaam snel laten verdampen. Daardoor kunnen bacteriën zich nauwelijks ontwikkelen en blijf je lekker fris. TENCEL® lyocell is een 'next generation' vezel met uitstekende ecologische eigenschappen. Waar de katoenteelt zeer waterintensief is en veel landbouwgrond vergt, is dat bij de eucalyptusteelt vrijwel nihil. En uiteraard komen er geen pesticiden of kunstmest aan te pas. Elke keer dat je je Saint basics aantrekt, maak je de wereld vanzelf een beetje mooier, zuiverder en eerlijker. En het voelt fantastisch op je huid. Dus ... ben jij uit het goede hout gesneden?

Geen gif op je huid
Wist je dat een gemiddelde merkboxer nog zo'n 10 tot 20 ml giftige stoffen kan bevatten? Formaldehyde bijvoorbeeld, een giftige en kankerverwekkende stof die in kledingverf wordt gebruikt. Of hexachloorbenzeen, een schimmelbestrijder die mogelijk ook kankerverwekkend is. Of zware metalen die in kunstmest voorkomen. Wij snappen dat je dat niet wilt op de gevoeligste delen van je huid! Daarom maakt Saint basics alleen gifvrije kleding. Maar hoe laten ze dat zien? Liefst zouden ze zeggen: let op het GOTS-keurmerk. Maar hoewel dat klopt voor hun producten van biologische katoen, valt de eucalyptusvezel van onze Tencelproducten buiten het GOTS-programma. Daarom geldt voor die producten 'the next best thing': het OEKO-TEX keurmerk. OEKO-TEX is een keurmerk dat in 1992 is opgericht om consumenten te beschermen tegen schadelijke stoffen in hun kleding. Het keurmerk stelt paal en perk aan de hoeveelheid gif die een kledingstuk mag bevatten. Hoe dichter het kledingstuk op de huid wordt gedragen, hoe strenger de eisen. Als een kledingstuk OEKO-TEX gecertificeerd is, mag je ervan uitgaan dat de producent zich houdt aan de voorgeschreven waarden, dat hij een kwaliteitsmanagentsysteem hanteert en dat zijn bedrijf regelmatig wordt gecontroleerd door middel van audits.

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

TOP