Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
Zoeken
Geen afbeelding ingesteld

Natuurlijke huisstofmijt spray met neemextract

Allergisch voor huisstofmijt? Huisstofmijt spray met neemextract helpt op een natuurlijke manier deze beestjes te bestrijden, zodat jij geen last meer hebt van je allergie.
€ 13,95
Beschrijving

Productinformatie

Huismijtspray met neemextract voor natuurlijke bestrijding van huismijt

Heel veel mensen lijden tegenwoordig aan één of andere allergie. Vooral huisstofmijt allergie komt erg veel voor. De allergie symptomen zijn jeuk, veel niezen, rode ogen een loopneus en eczeem. Het werkzame ingrediënt in deze spray is neem extract. Dit wordt geperst uit de zaden van neem bomen. Het actieve bestanddeel van neem-extract is azadirachtine en deze stof vermindert insectenvraat en fungeert als een afweermiddel. Azadirachtine verstoort de hormoonhuishouding van de huisstofmijt waardoor deze beestjes weinig groeien en geen eitjes meer leggen. Kortom een effectieve bestrijding van de huisstofmijt, zodat jij geen last meert hebt van je allergie. 

 

Aries natuurlijke huisstofmijt spray:

- is effectief bij bestrijding van de huisstofmijt
- helpt bij een allergie tegen huisstofmijt
- geheel natuurlijk middel met neemextract zonder agressieve chemische bestanddelen
- met het Eco control keurmerk
Aries natuurlijke huisstofmijt spray helpt bij huisstofmijt allergie

 

 Maatregelen tegen de huisstofmijt

- Tapijten, kleden en matrassen goed stofzuigen, liefst met een stofzuiger met Hepa filter. Dit helpt ook om de rondvliegende stofdeeltjes zoveel mogelijk te verminderen
- Hoeslakens en textiel wat wasbaar is, het liefst op 60 graden wassen
- Ventileer de woning goed, huismijten vinden warme, vochtige plekken prettig

 

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Deze spray tegen huisstofmijt is te gebruiken op matrassen, dekbedden, dekens, tapijten en ander textiel. De spray is geheel natuurlijk en veilig te gebruiken. Spray de plekken die je wilt behandelen vanaf 30-50cm in een goed geventileerde ruimte. De dampen niet direct inademen. Daarna laten drogen. Behandeling om de 2-3 maanden herhalen. Bij nieuwe matrassen, kleden etc. is de spray tot 1 jaar na gebruik effectief.

 

Ingrediënten

 Mix van etherische oliën. Werkzaam ingrediënt: Neemextract 2 ml / 100 ml. 

 

 
 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

TOP