Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
Zoeken

Biostijl: milieubewust en duurzaam

De kracht van natuurlijke cosmetica is dat het de gebruiker alle gemak van reguliere cosmetica biedt, zonder onnodige chemische toevoegingen. Het is belangrijk dat je weet wat je smeert. Het gaat bij verzorgingsproducten om meer dan alleen een lekker geurtje. Op dit principe is Biostijl gebouwd, met diverse natuurlijke en biologische producten voor iedereen. Goed geprijsd en gezond voor jong en oud.

Bij Biostijl brengen wij een divers assortiment aan natuurlijke schoonheidsproducten onder de aandacht, omdat we uit eigen ervaring weten hoe belangrijk het is om je huid gezond te houden. Het vervelende van diverse, op chemicaliën gebaseerde, producten is dat deze iemands huid kunnen beschadigen of irriteren, vooral als je een (over)gevoelige huid hebt. Ook kunnen deze producten luchtwegaandoeningen of allergieën veroorzaken.

Het is voor ons belangrijk om rekening met onze aarde te houden bij de aanschaf en verpakking van producten. Recycling staat daarom hoog in het vaandel van ons bedrijf. De meeste producten op onze site hebben een gerecyclede verpakking, bevatten geen microplastics, en worden op duurzame wijze verpakt en verzonden.

 

 

Onze missie

Zonder de natuur is er geen toekomst voor de aarde en haar bewoners. Er moet meer gebeuren voor, en in harmonie met, de natuur, zodat we onze aarde later schoner kunnen doorgeven aan onze kinderen. Daarom proberen we mensen bewust te maken van de verzorgingsproducten die ze gebruiken. Je kan de wereld een stukje mooier maken op heel veel verschillende manieren. Wij proberen dat te doen met onze fijne natuurlijke producten.

De producten die wij aanbieden zijn allemaal vrij van parabenen, SLS en minerale oliën (= oliën uit aardolie en petroleum) maar ook vrij van het gebruik van proefdieren en dierproeven. Al onze shampoos, douchegels, tandpasta’s en gezichtscrèmes bevatten in plaats daarvan heerlijke verzorgende oliën en planten-extracten die zelfs de meest geïrriteerde huid herstelt. Veel van onze producten zijn vegan en met de hand gemaakt, vol fijne biologische ingrediënten. Samen met een aantrekkelijke prijs is de cosmetica die wij bieden bij uitstek geschikt voor iedereen die zijn of haar huid, én de natuur, een warm hart toedraagt.

 

 59874560 s59581902 m59874560 s

 

   


TOP