• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lichaamsontharing

Ontdek een zijdezachte huid met onze lichaamsontharingsproducten

 

Effectieve Ontharing met Scheerzeep en Wasstrips

Verwen jezelf met een zijdezachte huid door gebruik te maken van onze hoogwaardige scheerzeep en moeiteloos te gebruiken wasstrips. Onze zorgvuldig samengestelde producten zijn niet alleen ontworpen om thuis ongewenst haar te verwijderen, maar ze tillen ook je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau. Geniet van het gemak en de effectiviteit terwijl je irritatie minimaliseert en een onberispelijke gladheid bereikt. Met ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd om een luxe ervaring te bieden, wordt het verwijderen van haar een verwennerij voor je huid.

Soepele en Pijnloze Ervaring

Geniet van een soepele en pijnloze ontharingservaring met onze zorgvuldig samengestelde scheerzeep en wasstrips. Onze formules zijn verrijkt met hydraterende en kalmerende ingrediënten om de huid te verzorgen tijdens het verwijderen van ongewenst haar.

Ervaar het genot van een onberispelijk gladde ontharing dankzij onze zorgvuldig samengestelde scheerzeep en wasstrips. Niet alleen verwijderen ze moeiteloos ongewenst haar, maar onze unieke formules zijn ook doordrenkt met hydraterende en kalmerende ingrediënten die zorgvuldig zijn gekozen om je huid te vertroetelen tijdens het ontharingsproces. Terwijl je geniet van de zijdezachte sensatie van haarvrije huid, voedt en verzorgt onze speciale blend van ingrediënten je huid, waardoor deze niet alleen glad maar ook gehydrateerd en verzacht achterblijft. Dit betekent dat je niet alleen afscheid neemt van ongewenst haar, maar ook van eventuele ongemakken of irritaties die daar normaal gesproken mee gepaard gaan.

Langdurige Resultaten voor Een Zorgeloze Huid

Onze wasstrips beloven niet alleen een haarvrije huid, maar ook langdurige resultaten waar je keer op keer van kunt genieten. Met een zorgvuldig samengestelde formule zijn deze strips ontworpen om niet alleen ongewenst haar te verwijderen, maar ook om ervoor te zorgen dat het langer wegblijft. Je kunt rekenen op een gladde huid die lekker lang haarvrij blijft. 

Aan de andere kant biedt onze scheerzeep een geheel nieuwe dimensie van een gladde scheerervaring, waarbij het scheren een zachte en verzorgende handeling wordt in plaats van een bron van huidirritatie. De romige consistentie van deze scheerzeep glijdt soepel over de huid, waardoor het scheermes gemakkelijk over de huid kan glijden zonder irritatie of roodheid achter te laten. De formule is specifiek samengesteld om niet alleen het haar effectief te verwijderen, maar ook om de huid te hydrateren en te verzorgen tijdens het proces, waardoor je niet alleen geniet van een gladde huid, maar ook van een gehydrateerde en gezonde huid.

 

Gemakkelijk en Doeltreffend Thuisgebruik

Onze scheerzeep en wasstrips zijn zorgvuldig ontworpen voor moeiteloos en handig thuisgebruik, waardoor het verwijderen van ongewenst haar een eenvoudige en snelle taak wordt. Het maakt niet uit of je voor de eerste keer onthaart of dat je al ervaren bent in het proces; onze producten zijn gericht op gebruiksvriendelijkheid zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit.

 


100 st grote herbruikbare ontharingsstrips

€ 9,95

Grote herbruikbare waxstrips voor je lichaam. 100 stuks in ...

100% natuurlijke ontharingsset roll-on

€ 79,95

Complete professionele ontharingsset voor thuisgebruik. ...

Biologische scheerzeep voor mannen en vrouwen

€ 12,95

Ontdek de veelzijdigheid van deze vegan scheerzeep, ...

Hevi heater voor roll-on methode

€ 39,95

Hevi roll-on heater voor navulpatronen. Professionele ...

Navulpatroon voor de ontharingsset roll-on

€ 14,95

Navulling voor de professionele ontharingsset voor ...

Pre-ontharingspoeder als hulp bij ontharing

€ 6,95

Pre-ontharingspoeder te gebruiken bij de body sugaring van ...

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
0519-295088 of 06-53715371
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

menu mobile

nieuw logo biostijl