• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kinderen

Pure verzorging voor gevoelige huidjes

Kinderen en baby's hebben een uiterst gevoelige huid die extra milde zorg vereist. Bij Biostijl hebben we met grote zorg en toewijding een selectie gemaakt van natuurlijke verzorgingsproducten die perfect zijn afgestemd op deze kwetsbare huid van de allerkleinsten. We hebben met uiterste zorg natuurlijke producten geselecteerd, waarvan we weten dat ze zowel mild als effectief zijn voor het tere huidje van kleintjes.

Huidverzorging zacht en mild voor de allerkleinsten

Onze producten zijn zorgvuldig uitgezocht om de huid van jouw baby niet alleen mild reinigen maar ook hydrateren en beschermen. De producten bevatten pure natuurlijke en milde ingrediënten, vrij van schadelijke chemicaliën en agressieve stoffen. Elk product is met zorg gekozen om te zorgen voor de tere huid van baby's en kinderen, waarbij we streven naar maximale zachtheid zonder enige vorm van irritatie te veroorzaken. Ouders willen graag dat hun kinderen de gevoelige huid van hun kind beschermen en verzorgen zonder allerlei irriterende stoffen. Bij Biostijl hebben we de producten die hiervoor kunnen zorgen. 

Onze producten zijn niet alleen geselecteerd vanwege hun mildheid, maar ook vanwege hun voedende eigenschappen. We geloven in het bieden van een holistische benadering van huidverzorging, waarbij de natuurlijke ingrediënten samenwerken om de gezondheid van de huid te bevorderen. Of het nu gaat om een droge plek die extra hydratatie nodig heeft of om gevoelige plekjes die kalmering behoeven, alle producten zijn ontworpen om de tere huid van baby's en kinderen te ondersteunen en te beschermen, en tegelijkertijd een liefdevolle aanraking te bieden die vrij is van irritatie. 

Ook geschikt voor gevoelige huid van volwassenen

Bij Biostijl zijn we er trots op dat de producten niet alleen de tere huid van baby's en kinderen vertroetelen, maar ook een uitkomst zijn voor volwassenen met een gevoelige huid. We begrijpen dat huidverzorging een essentieel onderdeel is van het welzijn, ongeacht iemands leeftijd, en daarom streven we ernaar om met onze natuurlijke producten een effectieve oplossing te bieden voor elke gevoelige huid.

 


  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
0519-295088 of 06-53715371
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

menu mobile

nieuw logo biostijl