• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lichaam

Ontdek onze natuurlijke lichaamsverzorging en ervaar de kracht van de natuur voor een stralende huid. Onze zorgvuldig samengestelde producten bevorderen de gezondheid en schoonheid van je huid op een natuurlijke wijze. Met behulp van onze natuurlijke ingrediënten wordt je huid gevoed, gehydrateerd en beschermd, zonder dat schadelijke chemicaliën hierbij een rol spelen. Van verkwikkende bodylotions, mild geurende deodorants tot verzorgende douchegels, het assortiment biedt een breed scala aan producten voor een complete en natuurlijke lichaamsverzorging.

Elk product is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan hoge standaarden en is geschikt voor mensen met een droge, gevoelige huid en andere huidproblemen. We begrijpen dat je huid speciale aandacht nodig heeft en daarom verzorgen onze producten je huid op een zachte en natuurlijke manier, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de schadelijke effecten van synthetische ingrediënten. Daarnaast hechten we veel waarde aan ethische verantwoordelijkheid en duurzaamheid, zodat je met een gerust hart kunt genieten van al onze producten voor een natuurlijke lichaamsverzorging.

Dus verwen jezelf en ervaar het verschil met onze fijne natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten. Ontdek hoe de natuurlijke kracht je huid transformeert en laat stralen. Met onze natuurlijke lichaamsverzorging ben je niet alleen bezig met het verzorgen van je huid, maar draag je ook bij aan een duurzame en ethische levensstijl. Laat je verwennen door onze producten en voel de weldaad van natuurlijke lichaamsverzorging.

Natuurlijke lichaamsverzorging is goed voor jezelf én voor onze aarde!

 

 


  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
0519-295088 of 06-53715371
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

Meer Biostijl

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

menu mobile

nieuw logo biostijl