• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lichaam

Ontdek onze natuurlijke lichaamsverzorging 

Ontdek onze natuurlijke lichaamsverzorging en ervaar de kracht van de natuur voor een stralende huid. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan hoge standaarden en is geschikt voor mensen met een droge, gevoelige huid en andere huidproblemen. We begrijpen dat je huid speciale aandacht nodig heeft en daarom verzorgen onze producten jouw huid op een zachte en natuurlijke manier, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de schadelijke effecten van synthetische ingrediënten. Daarnaast hechten we veel waarde aan ethische verantwoordelijkheid en duurzaamheid, zodat je met een gerust hart kunt genieten van al onze producten voor een natuurlijke lichaamsverzorging.

Natuurlijke en biologische ingrediënten

Ons zorgvuldig samengestelde assortiment bevordert de gezondheid en schoonheid van je huid op een pure en natuurlijke wijze. Met behulp van natuurlijke en biologische ingrediënten wordt je huid gevoed, gehydrateerd en beschermd, zonder dat schadelijke chemicaliën hierbij een rol spelen. Van een verkwikkende bodylotion, hydraterende huidolie, verzorgende handcrème tot een mild geurende deodorant of een verzorgende douchegel, het assortiment biedt een breed scala aan producten voor een complete en natuurlijke lichaamsverzorging.

Lichaamsverzorging geschikt voor het hele gezin

Iedere huid verdient speciale aandacht, en daarom bieden onze producten niet alleen zachte en natuurlijke verzorging, maar zijn ze ook geschikt voor zowel vrouwen als mannen, ongeacht wat voor huidtype dan ook. Ook hebben we pure producten voor baby en kind. Dus of je nu een vrouw bent die op zoek is naar verfijnde huidverzorging, naar milde verzorging voor je baby of wanneer je een man bent die belang hecht aan effectieve en natuurlijke producten. Al onze producten voldoen aan de unieke behoeften van iedereen. Het is lichaamsverzorging die geschikt is voor de hele familie. Je kunt erop vertrouwen dat onze producten vrij zijn van synthetische ingrediënten en de huid op een pure natuurlijke manier voeden, hydrateren en beschermen. Daarnaast leggen we grote nadruk op ethische verantwoordelijkheid en duurzaamheid, zodat je met een gerust hart kunt genieten van onze natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten. Ongeacht of het voor een baby, kind, vrouw of man bestemd is, je kunt genieten van de weldaad van onze producten en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame levensstijl. 

Verwen jezelf

Dus verwen jezelf eens een keer, en ervaar het verschil met onze fijne natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten. Ontdek hoe de natuurlijke kracht je huid transformeert en laat stralen. Met onze natuurlijke lichaamsverzorging ben je niet alleen bezig met het verzorgen van je huid, maar draag je ook bij aan minder milieuvervuiling. Laat je verwennen door onze producten en voel de weldaad van natuurlijke lichaamsverzorging.

Natuurlijke lichaamsverzorging is goed voor jezelf én voor onze aarde!

 

 

 


  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
0519-295088 of 06-53715371
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

menu mobile

nieuw logo biostijl