• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Review anti-aging gezichtsserum

We hebben Yvonne van  overyvonne.nl bereid gevonden om een aantal producten van Biostijl te testen en daarover een review te schrijven

 

We hebben Yvonne van  overyvonne.nl bereid gevonden om een aantal producten van Biostijl te testen en daarover een review te schrijven. Yvonne schrijft een inspiratieblog met humor over van alles en nog wat. Maar één ding staat als een paal boven water. Ze schrijft alleen over een product als het een product is waar zij 100% achter staat en tevreden over is.

Ze zit zich af te vragen of een natuurlijk anti-age gezichtsserum dat alleen maar uit 9 natuurlijke oliën bestaat, of dat echt je huidstructuur én je uitstraling kan verbeteren? Wij zeggen van wel, en zij ging onze uitdaging aan!

 

Tekenen van veroudering

Omdat mijn huid sinds een aantal jaren, tekenen van veroudering laat zien, ben ik al een tijdje opzoek naar een nieuwe gezichtscrème. Met name die zo vriendelijk genoemde, maar o zo lelijke lachrimpeltjes rond de ogen, ben ik liever kwijt dan rijk. Ook dat trekkerige gevoel van de huid is echt vervelend!
Verschillende testers van gezichtscrème verder, heb ik nog steeds niet de juiste gezichtsverzorging gevonden. De vraag of ik het natuurlijk anti-age gezichtsserum van Biostijl wil testen, komt dan ook precies op het juiste moment.

Lees hier de volledige recensie.

Ze heeft de essentie van Biostijl ook aardig goed verwoord, hier onder een stuk uit een eerdere recensie:
 

Biostijl.nl heeft mij gevraagd een aantal natuurlijke cosmetica producten van hen te gebruiken én mijn ervaring daarvan met jullie te delen.  Geen probleem, mits het producten zijn waar ik 100% achter sta en tevreden over ben. Darom heb ik eerst uitgebreid op Biostijl.nl rondgekeken. De informatie op hun site sprak mij direct aan. Alle cosmetica producten van Biostijl zijn milieubewust en duurzaam. Ze bevatten geen onnodige chemische toevoegingen, recycling is voor hun erg belangrijk én zowel de producten als de verpakkingen bevatten geen microplastics.

Natuurlijke cosmetica voor iedereen

Wanneer je de site van biostijl bezoekt ontdek je hoeveel natuurlijke cosmetica er verkrijgbaar is. Voor jong en oud, mannen en vrouwen en voor alle huidtypen. Vanuit hun eigen, positieve ervaring met natuurlijke cosmetica, biedt Biostijl jou ook de mogelijkheid om natuurlijke verzorgingsproducten te gebruiken.

Missie van Biostijl

Biostijl producten

Natuurlijke ingrediënten

Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en producten, draagt biostijl bij aan het schoner doorgeven van onze aarde. Ze willen mensen bewust maken van de verzorgingsproducten die wij nu gebruiken én geven daarbij direct een natuurlijker alternatief.  Alle natuurlijke cosmetica producten die Biostijl op hun site aanbiedt, zijn vrij van parabenen, SLS en minerale oliën (oliën uit aardolie en petroleum). Wist jij dat deze oliën gebruikt worden voor cosmetica? Dat wil je toch niet op je huid smeren?

Yvonne heeft al vast wat voorbereiding gedaan, en je kunt hier het hele eerste stuk lezen.

 

Wil jij ook graag iets meer weten over natuurlijke verzorgingsproducten? Schrijf je hier in voor de gratis minicursus "weet wat je smeert". 

 

 

 

 


  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
0519-295088 of 06-53715371
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

menu mobile

nieuw logo biostijl