• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geurkaars of massagekaars?

Je kan het een geurkaars noemen, je kan het massage olie noemen en veel mensen noemen het een massagekaars. Maar hoe je dit ook wilt noemen maakt niet uit. Het is gewoon lekker!

Is dit een geurkaars of is het massage olie?

Veel geurkaarsen zijn gemaakt van paraffine, en bij verbranding van een paraffinekaars komen er stoffen vrij zoals benzeen en tolueen. In feite zijn dit dezelfde stoffen als de stoffen die vrijkomen uit de dampen van een dieselmotor. Deze stoffen kunnen astma verergeren of allergieën veroorzaken.
Onze 100% natuurlijke geurkaarsen kan je rustig laten branden in huis. Ze zijn gemaakt van 100% plantaardige en biologische ingrediënten. Ze walmen niet, en ruiken heerlijk natuurlijk. Bovendien kan je de olie die vrijkomt ook nog eens gebruiken als massage olie. Hoe fijn is dat! Bij pijnlijke spieren eerst een lekker kaarsje branden, en daarna met de verzorgende olie je spieren lekker masseren.

Niet alleen bestaat deze kaars uit natuurlijke en biologische ingrediënten, maar deze geurkaars zit ook nog eens in een gerecycled glas met gerecyclede kartonnen verpakking.

Ze zijn in diverse geuren te verkrijgen, en allemaal even lekker. Probeer ze eens!

https://www.biostijl.nl/natuurlijke-aromatherapie/geurkaars-massage-olie

 

Wil jij ook graag iets meer weten over natuurlijke verzorgingsproducten? Schrijf je in voor de gratis minicursus "weet wat je smeert"
 Aanmelden voor minicursus
 
 

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
0519-295088 of 06-53715371
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

menu mobile

nieuw logo biostijl