• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nieuwe natuurlijke huidverzorging uit Nederland

Nieuwe natuurlijke huidverzorging uit Nederland

Maryve natural skin care, een nieuwe, Nederlandse en natuurlijke huidverzorgingslijn.

Nieuw, natuurlijk en Nederlands

Huidverzorging met pure plantkracht voor de droge huid, de gevoelige huid, de geïrriteerde huid, kortom voor huidverbetering in het algemeen. Door de natuurlijke ingrediënten (echte top ingrediënten) die er in zitten merk je direct het verschil!

 

Waarom Maryve natural skin care huidverzorging?

Laten we wel wezen, na een bepaalde leeftijd komen er ‘gezellig’ wat kraaienpootjes rond je ogen, je krijgt soms wallen onder je ogen die er niet uit zien en  je huid voelt droger aan. Kortom, de tand des tijds slaat toe ☹

Wanneer je ouder wordt, een droge huid hebt, schilfers, een rode huid of nog een ander huidprobleem dan wil je graag er, ondanks dat, toch nog wel een beetje charmant bij lopen. Bij Maryve natural skin care proberen ze huidverbeterende producten te maken die je huid laten stralen! Want niemand is er blij mee wanneer hij of zij kraaienpootjes, rimpels, of een rode-, jeukende- en gevoelige huid heeft.  

Wil jij een fijne crème voor een (zeer) droge en gevoelige huid? Wil jij een frisse uitstraling en een glanzende en stralende huid? Wil jij het liefst een gezichtscrème zonder trope erin? Als jij dat wilt dan is Maryve natural skin care echt iets voor jou.

 

Minder rimpels en een mooie gave huid

Maryve natural skin care gebruik alleen plantaardige ingrediënten van top kwaliteit, die zorgen voor een frissere uitstraling en een stralende huid. Een huid zonder rode vlekken, zonder schilfers en zonder jeuk. Wie wil dat nou niet? Alle producten van Maryve zijn geschikt voor ieder huidtype, maar zijn zeer verzachtend voor de droge- en gevoelie huid. Je kunt zelfs eerst een tester bestellen via www.maryvenaturalskincare.com Probeer het eens! Je huid zal je er dankbaar voor zijn.

 

Wil jij weten wat je allemaal op je huid smeert? Schrijf je in voor de gratis minicursus

 

 


  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
0519-295088 of 06-53715371
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

menu mobile

nieuw logo biostijl