• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Biostijl vijf jaar

Ja, het is bijna zover. Biostijl bestaat binnenkort vijf jaar en dat wil ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! 

Ik heb iets bedacht waarvan ik vind dat het niet alleen leuk is, maar ook nog eens heel duurzaam. En dat past natuurlijk erg goed bij Biostijl. 

 

Gedurende de maand juni ga ik iedere dag een andere aanbieding naar je toe sturen. Je kunt hiervan gebruik maken door het product direct te bestellen en te laten opsturen. Je kunt echter ook alle aanbiedingen van de maand juni afwachten en opsparen, om ze dan begin juli allemaal tegelijk te laten opsturen.

Hoe werkt het? Ik ga het uitleggen.

* De actiemaand loopt van 1 juni tot en met 30 juni.

 * Elke dag komt er een nieuwe aanbieding in je mailbox en online. De aanbieding vind je altijd via de actie button genoemd onderaan de nieuwsbrief. Hier vind je dan het artikel met het actietarief. LETOP: Als je via de site het reguliere artikel bestelt s dat niet de Opsparen prijs, die krijg je alleen via de "naar de actie" button

 * Als het product bij je in de smaak valt, koop je het via de website en dan vind je in het winkelwagentje bij de verzendkosten een extra optie:  OPSPAREN: Geen verzendkosten.

 * Kies vervolgens voor deze optie. Je zult zien dat als je daarvoor kiest, je geen verzendkosten hoeft te betalen.

 

Je bestelling wordt nu automatisch herkend, apart gelegd en in de eerste week van juli verstuurd.  Zo kun je elke dag beslissen of je meedoet aan de dagactie. En elke keer als je voor de optie OPSPAREN kiest, leg ik je bestelling bij je eerdere bestelde items. Aan het einde van de rit, in de eerste week van juli dus, verstuur ik alles in een keer en krijg je een geweldig verrassingspakket. De kans is groot dat je zonder verzendkosten te hoeven betalen je hele pakket toegestuurd krijgt. Dat is voor jou een leuke meevaller en voor het milieu ook. Na een aantal dagen worden de aanbiedingen dicht gezet, en kunnen ze niet meer besteld worden.

De meest gestelde vraag is: mag ik ook producten kopen in de actiemaand die niet zijn aangemerkt als actieproduct? Ja natuurlijk!!! Ik adviseer je alleen wel om dat pas bij je laatste bestelling op 30 juni te doen, want je weet maar nooit wat er nog in de actie komt, misschien jouw favoriete product wel ? Het vergt even wat tijd en organisatietalent, maar ik heb er erg veel zin in! Laten we er samen een fijne feestmaand van maken, doe je mee?

PS:
wil je een actieproduct bestellen, maar niet een maand wachten, dan kies je voor bezorging binnen Nederland naar huisadres en je bestelling wordt meteen verzonden.

PPS:
ben je aan het eind van de actieperiode boven de gratis-verzenden-grens van € 75,- gekomen, dan betaal ik je verzendkosten. Is dat niet gelukt, dan betaal je zelf de bijdrage in de verzendkosten van € 4,95 óf je vult je bestelling aan tot € 75,- zodat ik de verzendkosten voor mijn rekening neem.

 


  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
0519-295088 of 06-53715371
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

menu mobile

nieuw logo biostijl