• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natuurlijke verzorgingsproducten voor het hele gezin

Natuurlijke verzorgingsproducten voor het hele gezin

Een grote pot of flacon in de badkamer voor je hele gezin. Vroeger was dat heel normaal. Maar… kan dat nog wel?

Natuurlijke huidverzorging voor het hele gezin

Eén grote pot of flacon in de badkamer voor het hele gezin. Vroeger was dat heel normaal. Onze opa’s en oma’s zijn ermee opgegroeid. Maar… kan dat nog wel?

Allemaal dezelfde huidverzorging. Dat zou makkelijk zijn, allemaal lekker douchen met hetzelfde product en je met dezelfde fijne bodylotion insmeren als de andere familieleden. Producten waar de hele familie blij van wordt, wie wil dat nou niet?

 

 

De ene huid is de andere niet

Je wilt graag een pot of flacon met verzorgingsproducten waar het hele gezin blij van wordt. Dat is lekker makkelijk! Maar kinderen en baby’s hebben een heel andere huid dan een oma van ergens in de tachtig. Je zoon of dochter die pubert heeft ook andere huidbehoeften dan jij zelf. En dan hebben mannen ook nog eens een andere huid dan vrouwen. Vaak hebben de allerkleinsten onder ons een heel gevoelig huidje waar je echt speciale producten voor moet kopen, vooral wanneer ze ook nog eens last hebben van eczeem.

 

 

Producten waar je hele gezin blij van wordt, zijn die er nog?

Binnen het gezin bestaan natuurlijk ook veel overeenkomsten. We willen allemaal graag onze handen wassen, we willen allemaal lekker kunnen douchen, we willen allemaal een fijne bodylotion gebruiken. Maar huidverzorgingsproducten voor mannen, vrouwen en kinderen tegelijk, zijn die tegenwoordig nog te vinden? Het lijkt een utopie, maar zulke producten zijn er nog wel degelijk. Bij Biostijl hebben we er verschillende van en we zetten ze hier voor je op een rijtje.

 

 

TIP!

Wil jij weten wat je allemaal op je huid smeert? Bekijk de gratis minicursus en kom te weten welke ingrediënten je liever niet in je huidverzorgingsproducten wilt hebben!

 

 

Huidverzorging voor mannen, vrouwen en kinderen

Deze natuurlijke huidolie is zeer speciaal. Hij is geschikt voor elk huidtype maar in het bijzonder voor de gevoeligste huidjes. Het is een multifunctionele olie, op vele manieren te gebruiken. Om te beginnen is de olie geschikt als verrijking van de dagcrème of als serum onder de nachtcrème. Daarnaast kan de olie als reinigingsproduct worden gebruikt, zodat de huid op milde wijze wordt gereinigd en hij niet uitdroogt. Ook is deze huidolie te gebruiken als oogmake-up remover, haarolie, scheerolie, badolie en baardolie. Gebruik deze biologische olie eens als haarmasker, als massageolie voor de hoofdhuid, als serum voor in de haarpunten of om een droge tot zeer droge huid te verzachten. De Beauty Oil is bovendien heerlijk als bodylotion of douche-olie. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er deze olie voor gebruiken. En hij is ook nog eens super zuinig in het gebruik. De inhoud van de fles is maar liefst 150 ml en je hebt er per keer maar een paar druppels van nodig :) Je doet er dus lang mee. De olie bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten en 98% hiervan komt uit de biologische landbouw.
 
Een bodylotion die aloë vera, granaatappel, shea butter en jojoba olie bevat. Deze extra grote fles van maar liefst 500 ml bevat een lekker frisse bodylotion die je kunt gebruiken om je benen, armen, rug en buik in te smeren, maar hij is ook geschikt als handcrème. Door de hydraterende ingrediënten zorgt deze biologische bodylotion ervoor dat de huid zacht en gevoed blijft. De lotion is voor de normale huid gemaakt maar is zo zacht dat ook mensen met een droge en gevoelige huid hem kunnen gebruiken. Bodylotion geschikt voor jong en oud, en in een fijne grote flacon van maar liefst 500 ml.
 
Een zeep voor de gevoeligste huid. Eigenlijk is de zeep geschikt om te gebruiken bij diverse huidproblemen, zoals een (zeer) droge huid, psoriasis, eczeem, acne, noem het maar op. De mineralen van de dode zee herstellen de huid in no time! Maar niet alleen voor huidproblemen is deze body bar geschikt. Was er je droge handen mee - ze zullen daarna weer heerlijk zacht aanvoelen - of zelfs je gezicht, je huid zal er niet trekkerig van worden.
 
Deze olie is in eerste instantie gemaakt voor de allerkleinsten maar hij is zo fantastisch fijn dat het zonde zou zijn als niet iedereen ervan geniet. HIj hydrateert en voedt de gevoeligste huid met kamille en katoenzaadolie en is zelfs geschikt bij babyeczeem. De badolie bevat geen minerale oliën, chemische conserveringsmiddelen of harde chemicaliën. Hij is zelfs geschikt voor de newborns.
 
Dit is een romige, volle gezichtscrème die ook gebruikt kan worden als aftershave balsem. Hij hydrateert en helpt roodheid te verzachten, huidirritaties te voorkomen en tekenen van vermoeidheid te verdoezelen. Maar ook als oogcrème kan hij worden gebruikt. Deze gezichtscrème is geschikt voor alle huidtypen maar vooral voor de (extreem) droge huid, de gevoelige huid en de rijpere huid!
 
Deze heerlijke zalf met echte vanille geur is er door iedereen en voor elk droog plekje te gebruiken is. Het is een zachte en verzorgende zalf met een natuurlijke vanillegeur die afkomstig is van echte vanillestokjes. Mensen met psoriasis en eczeem verdragen deze huidbalsem erg goed, en verder is hij geschikt voor degenen met een droge of gevoelige huid en voor baby's en kinderen. 
 
Deze douchegel zit ook in een extra grote fles van 500 ml. Hij ruikt lekker fris en is geschikt voor het hele gezin. Eubiona maakt niet speciaal producten voor een gevoelige huid, maar dit merk is zo zacht dat mensen met een gevoelige huid de douchegel prima kunnen gebruiken. En heb je een erg gevoelige huid dan is er ook nog een sensitive variant.  
 
Een konjac spons is een 100% natuurlijke gezichtsreinigingsspons. Deze konjac spons is niet alleen geschikt als gezichtsreiniger voor volwassenen maar ook voor de tere babyhuid, de gevoelige kinderhuid en mensen met eczeem. Een konjac spons kan worden gebruik met alleen water maar ook in combinatie met een reinigingsproduct, zoals de Dode Zeezoutzeep, een gezichtsreiniger, een douchegel of badolie. Wanneer je last hebt van uitslag of eczeem, raden wij je aan om de spons met alleen water te gebruiken.
 

Eco Cosmetics Biologische zonnebrandcrèmes zijn geschikt voor iedereen. Er is zonnebrandcrème in SPF20, SPF30, SPF45 en SPF 50, zonnebrandcrème voor baby en kind, en zonnebrandcrème SPF 20 zonder alcohol en parfum (ook verkrijgbaar in  SPF50). De laatste twee zijn zeer geschikt voor iedereen, dus ook voor kinderen, volwassenen met een gevoelige huid en zelf mensen met huidproblemen als psoriasis en eczeem. Eco Cosmetics heeft producten die effectief en toch zeer zacht voor de gevoelige huid zijn. Er is zelfs een biologische zonnebrandcrème SPF30 anti-mug die tegen steekmuggen en ander vliegend ongedierte beschermt, wat is dat fijn in de zomer!

Deze medicinale zeep is geschikt voor jong en oud. Baby's, kinderen en volwassenen met een gevoelige en droge huid kunnen deze zeep goed verdragen, omdat hij voor bijna de helft uit pure shea butter bestaat. Hij bevat geen etherische olie en is daardoor ook geschikt voor mensen met een allergie.

 

Advies nodig?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je graag een goed advies? Bel of mail me gerust. Ik ben bereikbaar op 06-53715371 of opDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ik hoor graag van je.

 

Tot slot nog even dit:

Alle producten van Biostijl zijn vrij van siliconen, parabenen, minerale oliën, kunstmatige kleuren, SLS/SLES, microplastics en dierproeven.

 

Wil jij weten wat je allemaal op je huid smeert? Schrijf je in voor de gratis minicursus 'maak jij je huid blij?'

 

 


  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
0519-295088 of 06-53715371
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

menu mobile

nieuw logo biostijl