• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
hygiene spray zonder drijfgas en kunstmatige conservering

Biologisch afbreekbare hygiënische spray

Array
€ 9,95

Product Info

Hygiënisch schoonmaken wordt een eitje met deze biologisch afbreekbare desinfecterende spray. De hygiëne spray bestrijdt bacteriën op natuurlijke wijze met etherische olie en bio ethanol.
Fabrikant:

Productinformatie

Biologische desinfecterende spray om op natuurlijke wijze bacteriën te bestrijden

Ga bacteriën in huis te lijf met deze Aries hygiëne spray. Een natuurlijk desinfectie middel met salie en tijmolie voor bestrijding van bacteriën op het toilet, in de badkamer, in de keuken, voor alle deurknoppen, voor de slaapplek van je huisdier en alle andere bacterie-gevoelige oppervlakken, die je anders vochtig reinigt, kan je hiermee behandelen. Deze desinfectant bevat geen drijfgas maar werkt met perslucht, is biologisch afbreekbaar en  werd getest in het laboratorium van het "Institut für Umweltchemie Bremen".

Elke kamer in elk huis heeft weleens met viezigheid en bacteriën te maken. Wat de oorzaak van de bacteriën ook is, deze ecologische hygiënespray biedt uitkomst. Dit product, geproduceerd door Aries en getest in het Chemisch Instituut van Bremen, kan je overal in huis gebruiken (behalve op acrylplaten). Deze spray ontsmet niet alleen, maar heeft ook nog eens lekker frisse geur door de salie en tijmolie die erin verwerkt zijn. Een paar spraytjes in de keuken, de badkamer of op het toilet en de bacteriën hebben het nakijken.

Deze desinfecterende spray is ook goedgekeurd als ecologisch reinigingsmiddel voor stallen.

LET OP: deze spray is niet geschikt voor acrylglas en ontstekingsbronnen, aangezien de spray bio-ethanol bevat. Houd het tevens uit de buurt van kinderen, doorboor de spuitbus niet en bewaar het op een goed geventileerde plaats, uit de buurt van overmatig zonlicht en hoge temperaturen.

 

 Aries desinfecterende spray:

- zonder drijfgas
- zonder kunstmatige kleurstoffen
- zonder kunstmatige conserveringsmiddelen
- is een desinfecterende spray voor gebruik in huis
- is ook ideaal voor op vakantie bij toiletten en andere onhygiënische plekken
- heeft het EcoControl keurmerk.
- is biologisch afbreekbaar

 

Inhoud 250 ml.

 

 

Gebruiksaanwijzing

Gelijkmatig sprayen. Buiten het bereik van kinderen houden. Bevat ethanol. Licht ontvlambaar. Bewaar het product op een goed geventileerde plaats. Houder onder druk. Beschermen tegen zonlicht en temperaturen boven 50°C. Niet doorboren of verbranden (ook niet na gebruik) Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - niet roken wanneer je bezig bent met deze spray. 

 

Ingrediënten

Ethanol, salie en tijm
 
 
 
 

Beoordelingen

zaterdag 22 augustus 2020
Super: maakt goed schoon en ruikt echt lekker fris
paula

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
085-2080824
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

nieuw logo biostijl