• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Humble brush

humble

Ooit nagedacht over je tandenborstel? Wist je dat we jaarlijks twee miljard tandenborstels weggooien? Allemaal plastic waarvan een groot deel in de zee en op stortplaatsen terecht komt. Een mooi alternatief is Humble Brush: een biologisch afbreekbare tandenborstel van bamboe. En: you buy one, you give one.

Normale levensduur:
Humble Brush heeft geen nadelen tegenover conventionele handtandenborstels. De ecologische bamboe gaat net zo lang mee als plastic tandenborstels uit massaproductie.

Zachte haren, BPA-vrij:
Alle producten hebben zachte haren zonder BPA (bisphenol A). De borstels zijn gemaakt van nylon, een materiaal dat niet afbreekbaar, maar wel heel gemakkelijk composteerbaar is. Daar hebben ze voor moeten kiezen omdat er geen vervangend plantaardig materiaal is met een levensduur van drie maanden.

Biologisch bamboe handvat:
Het handvat is gemaakt van 100% afbreekbaar bamboe welke een natuurlijke anti-slip eigenschap heeft. Humble Brush heeft een ergonomische handligging en is met zijn tijdoze en strakke ontwerp een perfect must-have accesoire voor in de badkamer.

Ongeloofelijk duurzaam:
Wist u dat bamboe het snelst groeiend materiaal op aarde is? Het is van nature anti-bacterieel waardoor er geen pesticiden en andere hulpmiddelen nodig zijn tijdens het kweken. Een uitstekend maar ondergewaardeerd materiaal!

Composteerbare verpakking:
Humble Brush wordt geleverd in een volledig milieubewuste verpakking. De borstel wordt beschermd door een transparant, biologisch afbreekbaar beschermzakje volledig gemaakt van plantaardig materiaal. Het doosje is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

EN => voor elke verkochte tandenborstel wordt (de waarde van) een tandenborstel gedoneerd aan mensen in nood.

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
085-2080824
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

nieuw logo biostijl