• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logona

logona1

Alle Logona producten voldoen geheel aan de strenge eisen van de BDIH voor erkende natuurlijke cosmetica en dragen het BDIH-keurmerk. De BDIH is de Vereniging van Duitse Industrie- en Handelsfirma’s voor farmaceutica, gezondheidsproducten, voedingssupplementen en lichaamsverzorgingsproducten.
Waar mogelijk worden plantenextracten en oliën uit biologisch geteelde of in het wild geplukte planten gebruikt voor Logona natuurcosmetica.Paraffine en andere petrochemische derivaten, siliconen of geëthoxyleerde grondstoffen (PEG-verbindingen) worden niet gebruikt. Logona natuurcosmetica bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of aroma’s. De geur wordt uitsluitend verbeterd met puur natuurlijke etherische oliën. Natuurlijke conserveermiddelen als etherische oliën worden gebruikt om de microbiologische veiligheid van de producten te garanderen. Alleen als het absoluut noodzakelijk is en in uitzonderlijke gevallen worden bepaalde conserveermiddelen voor voedingsmiddelen gebruikt, en die voldoen allemaal aan de BDIH-criteria.
Alle producten worden uitvoerig getest om een optimale huidverdraagzaamheid en werking te garanderen. 
Er wordt niet op dieren getest en ze gebruiken beslist geen ingrediënten waarvan bekend is dat ze allergeen kunnen zijn. 

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
085-2080824
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

nieuw logo biostijl