Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
Zoeken

Logona

logona1

Alle Logona producten voldoen geheel aan de strenge eisen van de BDIH voor erkende natuurlijke cosmetica en dragen het BDIH-keurmerk. De BDIH is de Vereniging van Duitse Industrie- en Handelsfirma’s voor farmaceutica, gezondheidsproducten, voedingssupplementen en lichaamsverzorgingsproducten.
Waar mogelijk worden plantenextracten en oliën uit biologisch geteelde of in het wild geplukte planten gebruikt voor Logona natuurcosmetica.Paraffine en andere petrochemische derivaten, siliconen of geëthoxyleerde grondstoffen (PEG-verbindingen) worden niet gebruikt. Logona natuurcosmetica bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of aroma’s. De geur wordt uitsluitend verbeterd met puur natuurlijke etherische oliën. Natuurlijke conserveermiddelen als etherische oliën worden gebruikt om de microbiologische veiligheid van de producten te garanderen. Alleen als het absoluut noodzakelijk is en in uitzonderlijke gevallen worden bepaalde conserveermiddelen voor voedingsmiddelen gebruikt, en die voldoen allemaal aan de BDIH-criteria.
Alle producten worden uitvoerig getest om een optimale huidverdraagzaamheid en werking te garanderen. 
Er wordt niet op dieren getest en ze gebruiken beslist geen ingrediënten waarvan bekend is dat ze allergeen kunnen zijn. 


TOP