Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
Zoeken

Nonique

logo4

De natuurlijke cosmetica van NONIQUE dankt zijn effectiviteit aan de kracht van de natuur en de vrucht van de noni plant uit het Caribische gebied. Zij combineren noni met aloë vera en andere hoogwaardige, gecertificeerde biologische ingrediënten. Alle producten zijn vrij van ingrediënten op basis van minerale olieproducten en aardolie componenten en bevatten geen paraffine, parabenen, PEG's, siliconen, of kunstmatige en synthetische geuren of kleuren en zijn uiteraard niet getest op dieren.Bijna alle producten zijn puur veganistisch, en dit garandeert dat er ook geen dierlijke ingrediënten zijn gebruikt.

Door natuurlijke etherische olieën en het grote aantal biologische ingrediënten ontstaat de unieke fruitige geur van NONIQUE en ze hebben deze cosmetica zo samengesteld dat dit geschikt is voor ieder huidtype. De kwalitatief hoogwaardige grondstoffen van deze natuurlijke cosmetica wordt speciaal aanbevolen voor een gevoelige huid. Zelfs mensen met een probleemhuid kunnen deze producten gebruiken!

NONIQUE produceert verantwoord, op basis van duurzaamheid en omgevingsbewustzijn. Zij gebruiken alleen natuurlijke werkzame stoffen uit gecontroleerde biologische landbouw.


TOP