Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
Zoeken

Lady Green

ladygreen

Lady Green is de eerste geheel organic gezichtsverzorging & make-uplijn die speciaal is ontworpen voor én door jonge vrouwen tussen de 12 en 25 jaar! Het is een leuk, kleurrijk en fun merk die op een positieve manier naar de huidproblemen van jonge meiden kijkt. Als je op zoek bent naar een effectieve, girly én biologische verzorgingslijn dan ben je bij Lady Green aan het juiste adres! Ze hebben mooie producten met zachte structuren in zoetige geuren. Van een dagcrème tot aan een scrub en van een lipgloss tot aan mascara!

Alle producten zijn biologisch (organic). Vóór Lady Green waren er geen biologische merken speciaal voor jonge meiden in Europa.  De producten van Lady Green zijn allemaal biologisch gecertificeerd door Ecocert. Ecocert betekent dat er voor minstens 95% aan oorspronkelijk natuurlijke ingrediënten in zitten en 10% ingrediënten uit de biologische landbouw. Dit zijn de minimumeisen vastgesteld door Ecocert. Maar hun producten voldoen boven deze normen. Gemiddeld bevatten ze 99% natuurlijke ingrediënten en 25% biologische ingrediënten.

De productformules zijn erg zacht en speciaal voor de jonge huid. In tegenstelling tot andere producten die op de markt zijn voor de onzuivere en jonge huid houdt Lady Green de vochtbalans op orde in plaats van de huid uit te drogen. Zelfs de reinigingsmiddelen zuiveren diep, zijn zacht en drogen de huid niet uit.

Daarnaast geloven ze sterk in het belang van de kwaliteit en veiligheid van hun producten. Al hun producten zijn dermatologisch getest. Ze stellen zeer strenge eisen en hoge veiligheidsnormen aan de producten. Lady Green producten voldoen aan de Ecocert eisen, waardoor ze geen parabenen, geen phenoyethanol, geen GGO, geen PEG, geen parfum en geen synthetische kleurstoffen bevatten. Het is dus geheel veilig te gebruiken!

Een aantal veel gebruikt ingrediënten zijn:

  • Aloe vera: hydraterend, zuiverend, helend, verzachtend.
  • Neem: hydraterend, verzachtend, zuiverend.
  • Jojoba:  vochtinbrengend, verzachtend, helend.
  • Moringa:  zuiverend, vitaliserend, verzachtend.
  • Hamamelis: regulierend, samentrekkend, kalmerend.
  • Burdock: ontsmettend, samentrekkend, zuiverend.

TOP