• 06-53715371
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Anti-muggenspray zonder DEET of alcohol

Anti-muggenspray zonder DEET en alcohol

Array
€ 12,95

Product Info

Last van muggen wanneer je buiten bent? Hou je ze liever op afstand? Gebruik dan deze natuurlijke en biologische anti-muggenspray zonder DEET, zonder synthetische kleur- en geurstoffen en zonder alcohol!
Fabrikant:

Productinformatie

Anti-muggenspray zonder DEET is natuurlijk, zacht én effectief 

Wil jij ook die nare muggen verjagen? Gebruik dan deze anti-muggenspray zonder DEET, alcohol en parabenen. Biologisch, effectief en verzorgend. De spray bevat citroen-eucalyptusolie, waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen. Dus als je voor het verjagen van vliegend ongedierte liever geen synthetische afweermiddelen met DEET of alcohol wilt gebruiken maar toch goed beschermd wilt zijn, kies dan voor deze anti-muggenspray met natuurlijke citroen-eucalyptusolie. Dit extract wordt gewonnen uit de Eucalyptus Citriodora-boom die wordt gekweekt in Noord-Malawi.
  
 
 

Muggen verjagen is erg lastig

Muggen verjagen of bestrijden is erg lastig. Vooral in de zomer zijn ze in groten getale aanwezig en die kleine beestjes zijn echt meesters in het verstoppen. Je ziet ze bijna niet totdat ze heel dichtbij zijn. Dus dan toch maar proberen ze op afstand te houden. Dat kan met deze biologische anti-muggenspray. De muggenspray bevat geen DEET of alcohol en is dus erg zacht en verzorgend maar wel bewezen effectief. Kleding beschermt ook tegen muggen, daar komen ze niet zo snel doorheen.   
 
 
 
 

Anti-muggenspray met wetenschappelijk bewezen werking

Het is wetenschappelijk bewezen dat deze anti-muggenspray de muggen gedurende maximaal 6 uur op afstand houdt. Dit geldt zowel voor de Europese mug als de malaria- en de tijgermug. Bij intensieve lichamelijke inspanning moet de muggenspray na 3 uur opnieuw worden aangebracht, want door de verhoogde zweetproductie wordt de werking van de anti-muggenspray iets minder.  
 
 
 
 

Anti-mug voor baby's en kinderen 

Deze anti-muggenspray is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Voor kinderen jonger dan 6 maanden kan de spray op de kleding worden aangebracht. Let op: probeer de spray eerst even uit op een onopvallend plekje, hij  kan namelijk vlekken veroorzaken op sommige kledingstukken . 

 

 

 

Lavendelolie tegen muggen

Het is beter de anti-muggenspray niet in huis te gebruiken. Druppel liever wat lavendelolie in een diffuser of op een geursteen om muggen weg te houden. Het is namelijk bewezen dat ze een hekel hebben aan de geur van lavendel.
 

 

 

 Muggen verjagen op een natuurlijke manier 

✔ houdt muggen gedurende maximaal 6 uur op afstand (wetenschappelijk bewezen).
✔ zonder DEET,
✔ zonder synthetische kleur- en geurstoffen
✔ zonder alcohol!
✔ met het zuiver natuurlijke bestanddeel citroen-eucalyptusolie
✔ niet voor kinderen onder 6 maanden, vanwege de uitvoering in spraybus. Je kunt de spray echter wel op kleding gebruiken (even vooraf testen op een onopvallende plek in verband met vlekken)
✔ met NIEUWE FORMULE: ZACHT EN EFFECTIEF  
 
 
 

Inhoud: 100 ml.

 

 

Gebruiksaanwijzing

De kwetsbare delen van de huid op een afstand van 10 cm met anti-muggenspray inspuiten en gelijkmatig verdelen. Voor het gezicht: de anti-muggenspray op de handen aanbrengen en het gezicht ermee insmeren. Niet in de ogen sprayen. Dermatologisch getest. Te gebruiken vanaf 6 maanden.

 

 

Ingrediënten

 Actief bestanddeel: p-menthaan-3,8-diol, 19 ml/100ml (extract van citroen-eucalyptusolie).
 
 
 
 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

  

Bedrijfsgegevens

Biostijl

Terpwei 1
9114 AB Driezum
info@biostijl.nl
085-2080824
KvK-nummer: 66646499
BTW-nummer: NL001426888B08
Bankrekeningnummer:
NL31KNAB 0400 6831 64
 

 

 

facebook 3

 

instagram

 

pinterest

nieuw logo biostijl